Öne Çıkanlar ankara konya bodrum pakistan sgk iata kastamonu deprem chp Bala Konyada Askeri Uçak Düştü KPSS Ön Lisans Sınav Sonuçları

Gündemde Bugün-13 Haziran 2017 Salı
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’de AK Parti Grup Toplantısına başkanlık edecek ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov’u kabul edecek. (Saat:11.30-15.30)
 
BAŞBAKAN YILDIRIM’IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, partisinin grup toplantısına katılacak, Çankaya Köşkü’nde Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov’u resmi törenle karşılayacak ve ikili ortak basın toplantısı düzenliyecek, Piri Reis Üniversitesi’nde Pîrî Reis Üniversitesi Fahri Doktora Tevcih ve Mezuniyet Törenine katılacak, Vahdettin Köşkü’nde Bulgaristan Başbakanı Boyko Borısov adına akşam yemeği verecek. (Saat:11.30-13.00-14.30-16.45-20.45)

TBMM GRUP TOPLANTILARI
-AK Parti, CHP, HDP ve 
MHP grupları toplanıyor. Liderler gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak. (Saat:11.15-13.30-12.30-10.30)

BAKAN YILMAZ İSTANBUL VE ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Piri Reis Üniversitesi Tarafından Başbakan Binali Yıldırım’a verilecek fahri doktora katılacak ve YÖK Başkanlığı'nda, Ankara’daki üniversitelerde öğrenim gören 56 farklı ülkeden öğrenci ile iftar yemeğinde biraraya gelecek. (Sat:14.00- 20.26)

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ KASTAMONU'DA
-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kastamonu Yolkonak 16-17 Yaş Kız Gençlik Kampı'nda düzenlenecek iftar programına katılacak. (Saat:20.27)

BAKAN TÜFENKCİ İSTANBUL'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya İş Adamları Derneğinin (MİAD) iftar programına katılacak. (Saat:20.45)

BAKAN AVCI ESKİŞEHİR'DE
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenecek "Vefa" iftar programına katılacak. (Saat:20.30)

TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurulu'da Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülecek. (Saat:15.00) 

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu’nda, Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız'ın 2016 Yılı Ekim, Kasım ve Aralık aylarında beşer birleşimi aşan devamsızlığı sebebiyle Anayasanın 84'üncü ve iç tüzüğün 138'inci maddeleri uyarınca gerekli değerlendirmenin yapılması için Komisyona havale edilen Başkanlık Divanının Kararı ile Başkanlık Tezkeresi ve  Hazırlık Komisyonunun Van Milletvekili Tuğba Hezer Öztürk'ün  devamsızlık dosyası hakkındaki raporu görüşülüyor. (Saat: 16.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok ve HDP İzmir Milletvekili Müslüm Doğan basın toplantısı düzenliyecek. (Saat:12.30-14.30)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK
), Nisan ayına ilişkin sanayi ciro endeksini ve motorlu kara taşıtları istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

GÜNCEL
-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Türkiye'de misafir bulunan muhacir alimlerle iftarda bir araya gelecek. (Saat:20.45)





 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.