Öne Çıkanlar Koronavirüs sıla chp niğde milletvekili ömer fethi gürer vodafone suriye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ato google akbank gündem başlıkları tim Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş

Gündemde Bugün-14 Ağustos 2017 Pazartesi
TÜRKİYE
-İsrail'in Mescid-i Aksa'daki kısıtlamaları ve yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek ve Sincan Harikalar Diyarı’ndaki AK Parti kuruluş yıl dönümü törenine katılacak. (Saat: 14.00-18.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM’IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi’nde MYK toplantısına ve Sincan Harikalar Diyarı’ndaki AK Parti kuruluş yıl dönümü törenine katılacak.
(Saat: 14.00-18.00)


BAKAN YILMAZ İSTANBUL VE ANKARA'DA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Yenibosna'da, 2023 Vizyonu Doğrultusunda Türkiye’nin Yetişmiş İnsan Gücü Ülke-Bölge Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi Çalışmaları ve değerlendirme toplantısına katılıcak. (Saat: 10.00)
-Bakan Yılmaz, Sincan Harikalar Diyarı'nda, AK Parti'nin 16. kuruluş yıldönümü törenlerine katılacak. (Saat: 18.00)

BAKAN TÜFENKCİ'NİN PROGRAMI
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliğinde basın açıklamasına katılacak, Sri Lanka Uluslararası Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Sujeewa Senasınghe ve beraberindeki heyeti makamında kabul edecek.
(Saat: 10.30- 16.30)


BAKAN SARIEROĞLU'NUN PROGRAMI
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Reşat Moralı Toplantı Salonu'nda, 2018-2019 yıllarını kapsayan 4. dönem kamu kesimi toplu sözleşmesi görüşmeleri kapsamında kamu işveren heyeti ile kamu görevlileri sendikaları heyeti ile bir araya gelecek. (Saat: 13.30)


TBMM'DE BASIN TOPLANTISI
-Meclis'te, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

- Suriye iç savaşındaki gelişmeler takip ediliyor.

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz ayına ilişkin Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksini açıklayacak. (Saat: 10.00)


SPOR
-Süper Lig'de sezonun ilk haftasının son maçında Galatasaray ile Kayserispor, Türk Telekom Stadı'nda karşılaşacak. (Saat: 21.45)
-TFF 1. Lig'de sezonun ilk haftası, Elazığspor-Altınordu maçıyla tamamlanacak. (Saat: 20.00)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.