Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti Koronavirüs deprem gündem başlıkları erdoğan çin türkiye Covid19 pkk recep tayyip erdoğan

Gündemde Bugün-14 Mayıs 2018 Pazartesi

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN GÜNDEMİ

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bulunduğu İngiltere'de Resmi temaslarına devam edecek.

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 26. Dönem Değerlendirme Toplantısı yapacak. (Saat:11.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'ni ziyaret edecek, AK Parti Genel Merkezi'nde Genişletilmiş Seçim İşleri Başkanları Toplantısına katılacak ve Çankaya Köşkü'nde Bakanlar Kurulu Toplantısına başkanlık edeck. (Saat:12.00-15.30-18.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin İl Başkanlığı'nın düzenlediği etkinlikte konuşacak ve il başkanlığının yeni binasının açılışını yapacak. (Saat:12.00)

CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE'NİN PROGRAMI

-CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Yunus Emre Meydanı'nda Konya Ereğli'de Miting ve Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda Konya Mitingi düzenleyecek. (Saat:12.30-17.30)

BAKAN YILMAZ İSTANBUL'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Tapduk Emre İlkokulu'nda Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi Tanıtım Programına katılacak. (Saat:11.30)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Grand Ankara Hotel'de PTT Esnaf Kart’ın Tanıtım Törenine katılacak. (Saat:11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşcu, AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşcu basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-13.00-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mart ayı Süt ve Süt Ürünleri Üretimini, Kümes Hayvanclığı Üretimini ve Nisan ayı Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Mart ayı Ödemeler Dengesi İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurulu yapılacak. 74. Mali Genel Kurulu’nun, Başkan M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilecek (Saat:09.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Tel Aviv'deki Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması takip edilecek.

-ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararının ardından yaşanan gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'in 33. haftası Kayserispor-Teleset Mobilya Akhisarspor, Kardemir Karabükspor-Fenerbahçe maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:20.00-20.00)

-Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi Finalinin play-off final serisinin ilk maçında  Yakın Doğu Üniversitesi ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. (Saat:18.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.