Gündemde Bugün-15 Eylül 2017 Cuma
TÜRKİYE
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Fransa Avrupa Ve Dışişleri Bakanı Jean Yves Le Drıan’ı  kabul edecek. (Saat:10.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de  Fransa Avrupa ve Dışişleri Bakanı Jean Yves Le Drian'ı kabul edecek. (Saat: 10.00) 

BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL'DA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci,  İstanbul’da Ekonomi Bakanlığı ve TOBB işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan Türkiye-Kuveyt İş Forumu’na katılacak. (Saat:16.00)

BAKAN YILMAZ İSTANBUL'DA
-
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Şehit Fethi Sekin Öğretmenevi Açılışı’na katılacak. (Saat:16.00)

BAKAN DEMİRCAN İSTANBUL'DA
-
Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Sağlık Bilimleri Üniversitesinde Pakistan Pencap Eyalet Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir araya gelecek. (Saat:16.30)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA
-
Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Jülide Sarıeroğlu, Mesleki Yeterlilik Kurumu İle Türkiye Esnaf Ve Sanatkârları Konfederasyonu Arasındaki “Esnaf Ve Sanatkârlar Yeterlilik Merkezi İktisadi İşletmesi Yetkilendirme Protokolü İmza Törenine Katılacak. (Saat:11.00) 

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-TBMM İdare Amiri Sırrı Süreyya Önder, CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, HDP Siirt Milletvekili Kadri Yıldırım basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:11.00-11.30-12.00)  

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz 2017 Dış Ticaret endekslerini, Nisan-Haziran 2017 ll. Çeyrek İnşaat Ciro ve Üretim Endekslerini ve Haziran 2017 İşgücü İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

GÜNCEL
-BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici
, ITC Lideri  Erşad Salihi ile ortak basın açıklaması yapacak. (Saat:11.00)

SPOR
-2017 Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası yarı finalinde Rusya ile Sırbistan karşı karşıya gelecek. (Saat:21.30)
-Süper Lig'in 5. hafta açılış maçında Kayserispor-Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)
-TFF 1. lig'in 5. haftasında İstanbulspor-Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, Elazığspor-Balıkesirspor Baltok maçları oynanacak. (Saat:20.00-20.00)  

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.