Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk sıla Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem başlıkları hatay PUBG MOBILE CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer

Gündemde Bugün-15 Temmuz 2017 Cumartesi
TÜRKİYE
-"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla yurt genelinde anma programları ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Özel Gündemli Toplantısına katılacak, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Törenlerine ve Şehitler Makamı Açılışına katılacak, TBMM'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Törenlerine ve Beştepe'de 15 Temmuz Şehitler Abidesi Açılışına katılacak. (Saat:13.00-21.15-23.15-02.00-05.00)  

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Meclis Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı ile Anadolu Ajansı özel arşivinden seçilen fotoğraflardan oluşan "15 Temmuz Millet Darbeye Dur Dedi" sergisinin açılışını yapacak. (Saat:12.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,
TBMM Özel Gündemli Toplantısına katılacak ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Törenleri gece programına katılacak. (Saat:13.00-02.00) 

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın, TCDD Ankara Garı'nda 15 Temmuz Fotoğraf Sergisine ve PTT Pul Müzesi'nde  PTT Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programına katılacak. (Saat:12.00-15.00)   

BAKAN SOYLU ANKARA'DA
-
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Emniyet Müdürlüğü, Havacılık Daire Başkanlığı ve Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığında düzenlenecek 15 Temmuz etkinliklerine katılacak. (Saat:19.00-20.50-21.00)

 
BAKAN ÖZLÜ ANKARA’DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, TBMM Özel Gündem oturumuna ve Gölbaşı Şelale Park Anıtı Açılışına katılacak. (Saat:13.00-22.00)

TBMM GÜNDEMİ
-TBMM Genel Kurulu, 15 Temmuz Özel Gündemi ile toplanacak. (Saat:13.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Dünya genelindeki Türk temsilcilikleri ve vatandaşlarının, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü anma etkinlikleri takip ediliyor.
-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz takip ediliyor.

SPOR
-656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri devam ediyor. (Saat:10.00)
-Wimbledon Tenis Turnuvası tek kadınlar finalinde ABD'li Venus Williams ile İspanyol Garbine Muguruza karşılaşıyor. (Saat:16.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.