Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş sıla gündem başlıkları PUBG MOBILE CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer google

Gündemde Bugün-16 Ağustos 2017 Çarşamba
TÜRKİYE
-İsrail'in Mescid-i Aksa'daki kısıtlamaları ve yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Tanzanya Büyükelçisi Elizabeth Kiango Kiondu’nun, Somali Büyükelçisi Jama Abdullahi Mohamed’in Avusturalya Büyükelçisi Marc Innes Brown’un güven mektubunu kabul edecek. (Saat:11.00-11.45-12.30)
-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Estonya Başbakanı ve AB Dönem Başkanı Juri Ratas’ı ve İran Genelkurmay Başkanı Muhammed Bakıri’yi kabul edecek. (Saat:15.00-16.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Estonya Başbakanı ve AB Dönem Başkanı Jüri Ratas’ı Resmi Törenle karşılıyor ve onuruna resmi öğle yemeği veriyor. (Saat: 10.30-13.00)
-Başbakan Yıldırım, Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı’na, Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Törenine ve AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılacak. (Saat:16.00-17.30-19.00)


CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Genel Merkezinde MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:12.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI IŞIK KOCAELİ'NDE
-Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli Sanayi Odası Meclis Toplantısı'na katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN ÖZLÜ İZMİR'DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakani Dr. Faruk  Özlü, Atatürk Organize Sanayi Bölge Müdürlügü’nü, Uysal Makine ve Ticaret A.Ş.'yi Ziyaret edecek ve Kordon Deniz Restorant'ta İzmir Ticaret ve Sanayi Odalari Yönetim Kurulu Üyeleri ile Akşam Yemeginde bir araya gelecek. (Saat:11.00-13.30-19.00)

BAKAN ÖZHASEKİ KOCAELİ'NDE
-
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayına, Çevre ve Sehircilik Bakanligi, TOKI ve Gölcük Belediyesi Denizevler Konut Temel Atma Törenine ve AK Parti Kocaeli İl Danışma Meclisi toplantısına katılacak. (Saat:15.00-17.00-18.30)

BAKAN ARSLAN KOCAELİ'NDE
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan  Kocaeli Sanayi Odası Meclis Toplantısı'na katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN AĞBAL LEFKOŞEDE'DE
-Maliye Bakanı Naci Ağbal, KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün ile görüşecek ve Gelir ve Vergi Dairesi e-Vergi Otomasyon Sistemi açılış törenine Gelir ve Vergi Dairesi e-Vergi Otomasyon Sistemi açılış törenine katılacak. (Saat:15.00-15.5.30

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-Meclis'te  CHP İstanbul Millevekili Mahmut Tanal ve Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka basın toplantısı düzenleyecekler. Saat11.30-12.00)

EKONOMİ
-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, Haziran 2017 Kısa vadeli Dış Borç istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.-


SPOR
-
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu mücadelelerine devam edilecek. Medipol Başakşehir, İspanya'nın Sevilla takımını 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda konuk edecek. (Saat:21.45)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.