Öne Çıkanlar rusya abd terörist bugünün gündem başlıkları mardin Kuşadası Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu iha ukrayna Hizmet İthalatı ünlü Javier Mascherano

Gündemde Bugün-17 Ekim 2018 Çarşamba

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Moldova Cumhurbaşkanı İgor Dodon’un davetlisi olarak Esenboğa Havalimanından Moldova’ya hareket edecek. (Saat: 09.30)

BAKAN VARANK ANKARA'DA

-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOBB İkiz Kuleler / Sosyal Tesislerde Uluslararası Standartlara Yön Ver’ konulu Standardizasyon Zirvesine katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN SELÇUK AYDIN'DA

-Aile, çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Aydın Valiliğini, Ak Parti Aydın  İl Başkanlığını ziyaret edecek, Ovaeymir Mahallesi'nde 0-6 Yaş Çocuk Sitesi Müdürlüğünün Açılışı-Gönüllü Bağışçıların Ödüllendirilmesi programına, ASTİM Organize Sanayi Bölgesi Sürekli Eğitim Merkezi Açılışına, Sarıoğlu lokantası Çine yolu üzerinde Yemek Programına katılacak, Aydın Ticaret Odası'nda STK’ lar Kadın Girişimciler ile biraraya gelecek, Osman Akça Tarım Ürünleri İth. İhr. San. Tic. A.Ş’ yi, Köşk Belediyesini, Girne Mahallesi'nde Huzurevi Ziyaretinde bulunacak, Akarsu Park'ta Şehit Ailesi ve Gaziler ile Akşam Yemeği Programına katılacak. (Saat:10.00-10.45-11.30-12.30-13.00-14.00-15.30-16.00-17.30-19.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, Karayolları Trafik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi görüşülecek. (14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Dışişleri Komisyonu’nda, KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay'ın ''KKTC ve Bölgesel Gelişmeler'' hakkında komisyonu bilgilendirecek. (11.00)

-İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu,  Komisyon Sözcü seçimi, alt komisyonların kurulması gündemiyle toplanacak. (11.00)

-KİT Komisyonu, Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ. Genel Müdürlüğünü görüşecek. (11.00)

-Çevre Komisyonu toplanacak (tanışma ve bilgilendirme toplantısı). (14.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, HDP Ankara Milletvekili Filiz Kerestecioğlu, CHP İstanbul Milletvekili Ünal Çeviköz, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.00-10.30-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30-15.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos ayı Perakende satış endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Ağustos ayı Kısa Vadeli Dış Borç İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague ikinci maçında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Khimki Moskova’yı konuk edecek. (Saat:20.45)

-Galatasaray Basketbol Kadın Takımı Ekaterinburg Arena'da UMMC Ekaterinburg ile karşılaşacak. (Saat:17.00)

-Beşiktaş Sompo Japan Takımı, FIBA Şampiyonlar Ligi D Grubu 2. maçında deplasmanda Litvanya'nın Neptunas Klaipeda ile karşılaşacak. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.