Öne Çıkanlar meb adana KPSS istanbul cumhurbaşkanı erdoğan haberleri TOGG tesk genel başkanı bendevi palandöken Kanyon gündem özeti ayhan barut gazi bendevi palandöken

Gündemde Bugün-18 Haziran 2017 Pazar
TÜRKİYE
-LYS Maratotonu yarın  son oturumla tamamlanacak. Yarın sabah LYS-3 Edebiyat-Coğrafya oturumu yapılacak. (Saat:10.00) 
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu, ‘Adalet Yürüyüşü’nün dördüncü gününde
 Kurtboğazı Barajı girişinden devam edecek (Saat: 09.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KAYNAK MERSİN VE KAHRAMANMARAŞ'TA
-Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Gazze'ye yardım gemisi uğurlama törenine katılacak, Kahramanmaraş'ta 12 Şubat Stadyumu'nda gerçekleştirilecek DSİ yatırımları tanıtım törenine ve iftar programına katılacak. (Saat:14.00-18.30-20.04)

BAKAN ZEYBEKCİ KARS'TA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kars Valililğini, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek ve
Ebu'l Hasan Harakani Türbesinde İftar edecek. (Saat:16.00-18.15-19.45)

BAKAN EROĞLU KAHRAMANMARAŞ'TA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak'ında iştirak edeceği 12 Şubat Stadyumu'nda gerçekleştirilecek DSİ yatırımları tanıtım törenine ve iftar programına katılacak. (Saat:18.30-20.04)

BAKAN ARSLAN İSTANBUL VE TEKİRDAĞ'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı  Ahmet Arslan, 15 Temmuz Köprüsü Bakım Çalışmaları İncelemelerde bulunacak, Tekirdağ'da Kapaklı İyilik İçin İftar Programına katılacak. (Saat:13.00-20.50)

BAKAN YILMAZ ARDAHAN'DA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gönül Köprüsü kapsamında düzenlenen iftar programına iştirak edecek. (Saat:18.30

BAKAN AVCI ESKİŞEHİR'DE
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, "Sivrihisarlılar Buluşması" kapsamında eski stadyumda düzenlenecek iftar programına katılacak. (Saat:20.35)


TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurul'da, Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülüyor. (Saat: 14.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Fransa'da milletvekili genel seçiminin ikinci turu yapılacak.
-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz takip ediliyor.

GÜNCEL
-
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türk siyasetinin 'babası' Merhum 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in vefatının 2.yıldönümü dolayısıyla Isparta’ya giderek, İslamköy’de düzenlenecek anma programına katılacak.Genel Başkan Uysal, saat 12.00’de Süleyman Demirel Üniversitesi kavşağında partililer ve merhumun sevenleriyle bir araya gelerek İslamköy’e hareket edecek. Saat 13.00’de İslamköy’de kılınacak öğle namazının ardından 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kabri başında bir anma programı düzenlenecek.

SPOR
-A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2017 FIVB Dünya Ligi G2 Grubu'ndaki üçüncü ve son maçında Avustralya ile karşılaşacak. (Saat:10.00)
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.