Gündemde Bugün-18 Mayıs 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Türkiye, Flistin halkına destek için "Zulme Lanet, Kudüs'e Destek) tek yürak olarak Yenikapı'da miting düzenleyecek. (Saat:16.00) 

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI  ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı'da Kudüs'e Destek Mitingine ve İstanbul Kongre Merkezi'nde Olağanüstü İslam Zirvesi Konferansı'na katılacak. (Saat:16.00-18.00) 

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Yenikapı'da Kudüs'e Destek Mitingine ve İstanbul Kongre Merkezi'nde Olağanüstü İslam Zirvesi Konferansı'na katılacak. (Saat:16.00-18.00)

BAKAN ZEYBEKCİ DENİZLİ'DE

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aktepe Mahallesi'nde iftar edecek, Şirinköy Yolu Girişi, Larc’h Cafe’de Denizli Esnaf Sanatkar Odaları Birliği ile biraraya gelecek. (Saat:20.15-21.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Doğum İstatistiklerini ve Nisan ayı Konut Satış İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Mart ayı Kısa Vadeli Dış Borç İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Nisan ayı kurulan ve kapanan şirket istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Tel Aviv'deki Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve Gazze sınırındaki gelişmeler takip edilecek.

-ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararının ardından yaşanan gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Basketbolda THY Avrupa Ligi Dörtlü Final Four organizasyonu Belgrad’ın ev sahipliğinde  Fenerbahçe Doğuş-Zalgiris Kaunas ve CSKA Moskova-Real Madrid karşılaşmalarıyla Stark Arena’da başlayacak. (Saat:19.00-22.00)

-Süper Lig'in son haftasında Aytemiz Alanyaspor-Antalyaspor, Evkur Yeni Malatyaspor-Kayserispor, Trabzonspor-Kardemir Karabükspor, Gençlerbirliği-Bursaspor ve Teleset Mobilya Akhisarspor-Osmanlıspor maçları oynanacak. (Saat:18.00-18.00-18.00-18.00-18.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.