Gündemde Bugün-18 Ocak 2018 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yasama, yürütme ve yargı organlarının temsilcileri ile akşam yemeğinde bir araya gelecek. (Saat:18.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, KOM Daire Başkanlığında İl Emniyet Müdürleri Toplantısı'na katılacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde gerçekleşecek yasama, yürütme ve yargı organlarının temsilcileri ile akşam yemeğinden biraraya gelecek. (Saat:10.30-18.30)

BAKAN ÖZLÜ DÜZCE'DE

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Merkez Yenimahalle İlkokulu Ziyaret edecek. (Saat:11.00) 

BAKAN YILMAZ KOCAELİ'NDE

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, The Ness Termal'de Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanları Kurultayına katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN FAKIBABA ANKARA'DA

-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 9. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'ne ve Türkiye Ziraatçılar Derneğince düzenlenen 17. Ulusal Tarım ve Gıda Kongresi'ne katılacak. (Saat:10.00-11.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, OHAL’in uzatılmasına ilişkin Başbakanlık Tezkeresi görüşülecek. (14.00)

TBMM KOMİSYON GÖRÜŞMELERİ

-KİT Alt Komisyonu’nda T.C. Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü görüşülecek. (11.00)

-Üzüm Üreticilerinin Sorunlarını Araştırma Komisyonu, Komisyon çalışma takviminin görüşülmesi gündemiyle toplanacak. (11.00)

-KİT Alt Komisyonu’nda TÜRKSAT Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme AŞ görüşülecek. (12.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-12.00-12.30-13.30-14.00-14.30-15.30)

EKONOMİ

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), 2017 Kasım ayı Kısa Vadeli Dış Borç İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-TÜSİAD'ın 48'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı, İntercontinental Otel'de gerçekleşecek. (Saat:09.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ikinci maçlarında Antalyaspor-Kayserispor, Bucaspor-Galatasaray karşı karşıya gelecek. (Saat:18.00-20.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.