Öne Çıkanlar Covid19 gündem Kuşadası Belediyesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer vodafone ataşehir belediyesi bugünün gündem başlıkları Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Zeytin Dalı Harekatı Halka arz

Gündemde Bugün-19 Ağustos 2017 Cumartesi
TÜRKİYE
-İsrail'in Mescid-i Aksa'daki kısıtlamaları ve yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çamlık Açık Hava Tiyatrosu'nda AK Parti Denizli İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katılacak. (Saat:17.00)


BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Konya Lojistik Merkezi ve YHT Garı Temel Atma Törenine katılacak ve Ankara’dan Singapur’a hareket edecek. (Saat:17.00-23.00) 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU YOZGAT'TA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yozgat'ta Tarım Çalıştayı'na iştirak edecek. (Saat:11.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI ÇAVUŞOĞLU ANKARA'DA
-Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü - AFAD Fotoğraf Sergisi Açılışına katılacak. (Saat:11.00) 

BAKAN ARSLAN KONYA'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Konya Valiliğini ziyaret edecek ve Konya Lojistik Merkezi ve YHT Garı Temel Atma Törenine katılacak. (Saat:14.00-17.00)


BAKAN TÜFENKCİ ELAZIĞ'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti'nin Basgil ve Kovancılar ilçe kongrelerine katılacak. (Saat:10.00-13.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR
-
Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 2. Haftasında Kardemir Karabükspor-Medipol Başakşehir, Bursaspor-Alanyaspor, Demir Grup Sivasspor-Evkur Yeni Malatyaspor ve Osmanlıspor-Galatasaray maçları oynanacak. (Saat:19.00-19.45-21.45-21.45)  
-TFF 1. Lig'in 2. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Balıkesirspor Baltok, Giresunspor-Adanaspor, Adana Demirspor-Çaykur Rizespor müsabakaları oynanacak. (Saat:19.30-20.00-21.45)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.