Öne Çıkanlar Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer sıla vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş fırat kalkanı gündem başlıkları hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan

Gündemde Bugün-19 Haziran 2018 Salı

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van Beşyol Meydanı ve Adana İstasyon Meydanı’nda Miting düzenleyecek ve Adana Sheraton Otel'de Çukurova Bölgesi sanayici ve işadamlarıyla akşam yemeğinde bir araya gelecek. (Saat:13.30-17.00-20.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, İzmir Kaya Termal Otel'de Medya Temsilcileri ile kahvaltıda birarayı gelecek, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile toplanta yapacak, Kanaat Önderleri ile toplantı yapacak ve Karabağlar'da Halka Hitap edecek. (Saat:09.30-11.00-14.00-20.30)

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Meydanında "Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türk'ün Bayrağına" temalı Samsun mitinginde konuşacak. (Saat:17.00)

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Çakmak Otel'de Muhtarlar ile Kahvaltılı Toplantı yapacak, Dinar İlçesi Miting ve Pazaryeri Esnaf Ziyareti, Dinar Haydarlı Beldesi'nde, Dinar Doğanlı Köyü'nde, Dinar Göçerli'de, Dinar Yıprak'ta, Dinar Kınık'ta, Dinar Tatarlı Beldesi'nde, Dinar Çiçektepe'de, Şuhut İlçesi Karaadilli Beldesi'nde ve Şuhut İlçesi Karacaören'de programlarda bulunacak. (Saat:09.00-11.00-15.30-16.00-16.30-17.00-17.30-18.00-19.00-19.45-20.30)

CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE'NİN PROGRAMI

-CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Sevgi Parkı’nda Hatay Mitingi ve Kepez Arena’nın yanında Antalya Mitingi düzenleyecek. (Saat:14.00-17.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Satınalma Gücü Paritesine ait Geçici sonuçları açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Nisan ayına ilişkin Uluslararası Yatırım Pozisyonunu ve Konut Fiyat Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00-14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Tel Aviv'deki Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve Gazze sınırındaki gelişmeler takip edilecek.

-ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararının ardından yaşanan gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Rusya'nın evsahipliğinde yapılan 2018 FİFA Dünya Kupası H Grubunda Kolombiya-Japonya, Polonya-Senegal ve A Grubunda Rusya-Mısır ile karşılaşacak. (Saat:15.00-18.00-21.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.