Öne Çıkanlar Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer sıla gündem başlıkları vodafone suriye Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş akbank Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk fırat kalkanı ato

Gündemde Bugün-19 Mayıs 2017 Cuma
TÜRKİYE
-19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı bütün yurtta törenlerle kutlanacak.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Gençlik ve Spor Bayramı Münasebetiyle Gençleri kabul edecek. (Saat:14.30) 

BAŞBAKAN YILDIRIM’IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle Çankaya Köşkü’nde gençleri kabul edecek. (Saat:16.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu, Ankara'da 19 Mayıs Yürüyüşüne katılacak, İstanbul'da Beylikdüzü Belediyesi Kentpark Açılış Törenine katılacak, Beşiktaş'ta 19 Mayıs Yürüyüşüne katılacak ve Ataşehir Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Evi Açılışı ve Gençlik Şölenine katılacak (Saat:14.00-16.00-17.30-19.00)    
 
BAKAN ÖZLÜ KASTAMONU’DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Kastamonu Valiliğini, Belediye Başkanlığını, AK Parti İl Başkanlığını, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret edecek, Kastamonu Ahşap Fuarı Açılışına katılacak, Organize Sanayi Bölgesi Fabrika Ziyareti yapacak ve Tosya OSB Bilgilendirme Toplantısına katılacak. (Saat:11.00-11.30-12.00-13.15-14.00-15.45-17.30)

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ ANKARA VE SAMSUN'DA
-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Anıtkabir'i ziyaret edecek. Bakanlıkta temsilci gençleri kabul edecek Kılıç, Samsun'daki Bayrak Yürüyüşü'ne katılacak. (Saat:09.15-09.25-18.30)

BAKAN ÇELİK ANTALYA'DA
-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, EXPO 2016 Antalya Fuarı’nın sezon açılışıyla Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun "10. Yılımızda Kırsal Kalkınma Buluşması" etkinliğine iştirak edecek. (Saat:16.00-17.00)

BAKAN ARSLAN IĞDIR'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinliklerine katılacak, Iğdır OSB'de Yatırımcı İşadamları ile Yemekli Toplantıya iştirak edecek, Iğdırlı Esnaflarla biraraya gelecek, Bahçeşehir Koleji Açılış Törenine ve TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Temel Atma Törenine katılacak. (Saat:10.00-13.00-14.15-15.30-16.00)   

SPOR
-
THY Avrupa Ligi Dörtlü finali CSKA Moskova-Olympiakos ve Fenerbahçe-Real Madrid maçlarıyla başlayacak. (Saat:18.30-21.30)
-Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta açılış maçında Galatasaray ile Osmanlıspor karşı karşıya gelecek. (Saat:/20.00) 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.