Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Gündemde Bugün-19 Temmuz 2017 Çarşamba
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:12.00)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU BAKÜ’DE

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bakü’de dördüncüsü düzenlenen Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Dışişleri Bakanları Üçlü Toplantısı’na katılacak.
Çavuşoğlu, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Elmar Memmedyarov ve Türkmenistan Dışişleri Bakanı Raşid Meredov’la ikili görüşmeler gerçekleştirecek, ayrıca Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edilecek.


BAKAN ZEYBEKCİ ANKARA'DA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ankara'da Tayland Ticaret Bakanı Apiradi Tantraporn'u ile birlikte iki ülke arasında Serbest Ticaret Anlaşması Müzakerelerinin başladığına dair basın toplantısı düzenleyecek. İki Bakan basın toplantısının ardından Ortak Deklarasyon Metnine imza atacaklar. (Saat:11.00)

BAKAN ÇELİK BRÜKSEL'DE
-
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, resmi temaslarda bulunmak ve Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi toplantısına katılmak üzere Brüksel’i ziyaret edecek. Çelik, ülkemizden ve AB’den sivil toplum ve iş dünyası kuruluşlarını biraraya getiren Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi’nin 36. toplantısına katılarak, açılış konuşması yapacak.  

TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurul'da, İdari mahkemeler yasa tasarısının görüşmeleri devam edecek (Saat:14.00)
 
TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI
-TBMM Anayasa Komisyonu'nda içtüzük değişikliği teklifinin görüşmeleri devam edecek.
 
TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00-12.30-13.00)
 
EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 Merkezi Yönetim Bütçesinden Araştırma Geliştirme Faaliyetleri için Ayrılan Ödenek ve Harcama verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)
 
DÜNYA-DİPLOMASİ
-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

 
GÜNCEL
-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ile TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Ahmet Arif Ergin'in katılımıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ile TÜBİTAK arasında 'Ay ve Ufuk Gözlem Ünitesi (Aygöz) Kurulması, İşletilmesi ve Bakımı' hakkında düzenlenen  protokol imzalanacak. (Saat:10.00)

SPOR
-UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda rövanş maçları tamamlanacak.

-Beşiktaş yeni sezon çalışmaları çerçevesinde Çin'de Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke 04 ile hazırlık maçı yapacak. (Saat:15.00)
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.