Öne Çıkanlar Hakkari EMİNE ERDOĞAN Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak terör Hadise bugünün gündemi elazığ palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan malatya mardin

Gündemde Bugün-2 Eylül 2017 Cumartesi
TÜRKİYE
-
Siyasi partiler arasında bayramlaşma ziyaretleri gerçekleştirilecek.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ ANKARA'DA
-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Merkez Tören Salonu'nda Partisi'nin Bayramlaşma Törenine katılacak. (Saat:14.00)
 

BAKAN ÖZLÜ DÜZCE'DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Belediyesi Kültür Merkezi'nde Düzce Valilik-Düzce Belediyesi Bayramlaşma, Düzce İl Teşkilatı Bayramlaşma törenlerine katılacak, Cumayeri, Çilimli, Gümüşova ve Gölyaka İlçelerini ziyaret edecek. (Saat:11.00-14.00-15.00-17.00-19.00-20.00)     

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA
-
Orman Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valiliği Resmi Bayramlaşma Merasimine katılacak, AK Parti İl Teşkilatı ile Bayramlaşma Merasimi ve 5 Adet Bayram Müjdesinin Açıklanması, Sandıklı İlçesinde Bayramlaşma Merasimine ve  Şuhut’ta Bayramlaşma Merasimine katılacak. (Saat:11.00-14.00-16.30-18.00) 

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

GÜNCEL
-Diyanet İşleri Başkan Vekili Dr. Ekrem Keleş, basın mensupları ve hac organizasyonu içinde yer alan ekip başkanları ile bayramlaşma programına katılacak. (Saat:10.00)

SPOR
-Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonasının üçüncü gününde A, B, C ve D gruplarında oynanacak  ikinci müsabakalar ile devam edecek. D Grubu'nda mücadele eden Türkiye, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda Büyük Britanya ile karşılaşacak. (Saat:21.00)
-2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 7. hafta, D, G ve I gruplarında yapılacak 9 maçla tamamlanacak. I Grubu'nda yer alan Türkiye, deplasmanda Ukrayna ile Kharkiv'de karşı karşıya gelecek. (Saat:21.45)
-Dünya Judo Şampiyonası Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de devam ediyor.

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.