Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş sıla hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları google

Gündemde Bugün-20 Haziran 2018 Çarşamba

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nevali Otel Arkası'nda Şanlıurfa Mitingi ve 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda Mardin Mitingi düzenleyecek. (Saat:14.00-17.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Bornova Spor Salonu'nda Özel Sporcular Federasyonu Jimnastik Şampiyonası Açılışına katılacak, Kaya Termal Hotel'de Muhtarlar ile Öğle Yemeğinde biraraya gelecek, İzmir Balkan Dernekleri ile toplantı yapacak ve Buca'da Halka Hitap edecek. (Saat:10.30-13.00-17.30-20.00)

BAKAN AĞBAL NİĞDE'DE

-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Grand Otel'de Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile toplantı yapacak, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde toplantı yapacak, Esnaf ziyareti, AK Parti İl Seçim İrtibat Bürosu'nu ve AK Parti Bor İlçe Seçim İrtibat Bürosu'nu ziyaret edecek. (Saat:13.00-15.00-16.30-19.00-21.00)

BAKAN ZEYBEKCİ DENİZLİ VE İZMİR'DE

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, DENİB'de TEB-EXİMBANK arası Protokol Törenine ve İzmir Yazıcıbaşı Merkez Camii'de Şehit İstihkam Onbaşı Necati Dinç'in Cenaze Törenine katılacak. (Saat:09.00-13.19)

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Toptancı Sebze Hal'ini ziyaret edecek, Sivil Toplum Kuruluşları ile Kahvaltılı Programa, Mazlum Et Entegre Tesisi Açılış Merasimine katılacak, OSB Konferans Salonu'nda Organize Sanayi Bölgesi Temsilcileri ile Toplantı yapacak, Tempo Çağrı Merkezini, 1. Küçük Sanayi Esnafını Ziyaret edecek, Eski Çimento Fabrikası Arazisi'nde Demharyol Kooperatifi Temel Atma Merasimine katılacak. (Saat:06.45-08.00-10.30-11.30-13.00-15.00-19.00)

BAKAN ÖZHASEKİ İSTANBUL'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Üsküdar Belediye Önü Meydanı’nda gerçekleşecek etkinlikte İmar Barışı hakkında vatandaşların merak ettiği tüm konulara açıklık getirerek, İmar Barışı süresince gelinen son durumu detaylı şekilde anlatacak. (Saat:11.00)

CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE'NİN PROGRAMI

-CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, İstanbul Polat Otel’de ulusal gazete ve televizyonların genel yayın yönetmenleri ile kahvaltıda biraraya gelecek, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi ve Mersin’de miting düzenleyecek. (Saat:10.30-14.00-17.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mayıs ayı Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi, Konut Satış İstatistiklerini ve 2017 yılı Satınalma Gücü Paritesine ilişkin Hanehalkı Nihai tüketim Harcamalarını açıklayacak. (Saat:10.00) 

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Tel Aviv'deki Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve Gazze sınırındaki gelişmeler takip edilecek.

-ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararının ardından yaşanan gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Rusya'nın evsahipliğinde yapılan 2018 FİFA Dünya Kupası A Grubunda Uruguay-Suudi Arabistan, B Grubunda ise Portekiz-Fas, İran-İspanya maçları oynanacak. (Saat:18.00-15.00-21.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.