Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vodafone Afrin Gürer Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ataşehir belediyesi bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı

Gündemde Bugün-20 Mayıs 2017 Cumartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezinde İbn Haldun Üniversitesi Sempozyumuna katılacak, Sudan Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İbrahim Mahmud Hamid'i ve Tunus En-Nahda Hareketi lideri Raşid Gannuşi'yi kabul edecek. (Saat:11.00-13.00-13.45)

BAKAN ÖZLÜ İSTANBUL’DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Haliç Kongre Merkezi’nde Aliya İzetbegoviç Uluslararası Bilim Olimpiyatları Final Sergisi Açılış Törenine katılacak. (Saat:19.00)

BAKAN YILMAZ SİVAS'TA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gemerek, Sarıkışla , Altınyayla, Ulaş ilçelerini, Sivas Şehir Merkezini Ziyaret edecek ve Sivasspor – Yeni Malatyaspor PTT 1. Lig Müsabakasını izleyecek. (Saat:13.30-14.30-15.30-16.30-18.30)  

BAKAN AVCI İSTANBUL'DA
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, İstanbul Kongre Merkezi'nde İbn Haldun Üniversitesi açılış törenine katılacak, Şişli Öğretmenevi'nde Arap Turizm Örgütü Başkanı Bandar Bin Fahd Al Fuhaid ile basın açıklaması yapacak, Aya İrini'de "Kuruluşunun 100. Yılında Darülelhan" konserine iştirak edecek.
(Saat:09.30/15.30/19.00)

GÜNCEL
-
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Diyarbakır Kayapınar'da Kur’an Kursu Temel Atma Törenine, İl Müftülüğü Hizmet Binası Açılış Törenine, Diyarbakır’ın Fethi Konulu Konferansa ve Çınar İlçe Müftülüğü ve Kur’an Kursu Binası Açılış Törenine katılacak. (Saat:11.00-13.00-14.00-16.00)

SPOR
-
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasına Çaykur Rizespor-Gaziantepspor, Kayserispor-Adanaspor, Antalyaspor-Bursaspor ve Beşiktaş-Kasımpaşa maçları oynanacak. (Saat:13.30-16.00-19.00-19.00)



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.