Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Gündemde Bugün-21 Aralık 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-The Grand Tarabya Otel'de Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Ödül Törenine ve Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Saray'ında  Necip Fazıl Ödülleri Törenine katılacak. (Saat:14.30-19.30)

BAKAN PEKCAN İSTANBUL'DA

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Grand Tarabya Otel'de Türkiye’nin 500 Hizmet İhracatçısı Ödül Törenine katılacak. (Saat:14.30)

BAKAN SELÇUK ANTALYA VE İSTANBUL'DA

-Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Port Nature Otel Belek'te “60 Yaş Üstü Yetişkin Gençler Türkiye Bocce Şampiyonası” finaline The Grand Tarabya Otel'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üeşrifleriyle gerçekleştirilecek olan, Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Ödül Törenine ve Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Saray'ında Necip Fazıl Ödülleri Törenine katılacak. (Saat:10.00-14.00-19.00) 

BAKAN KURUM ŞANLIURFA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Şanlıurfa Valiliğini ziyaret edecek, Atıksu Arıtma Tesisi Açılışına katılacak, Karakoyun Kentsel Dönüşüm Alanında, Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Alanında, Millet Bahçesi GAP Vadisi 3 Alanında incelemelerde bulunacak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek. (Saat:13.15-14.30-15.00-16.00-16.30-17.00-17.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, HDP İstanbul Milletvekili Musa Piroğlu, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-12.00-13.30-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim ayı İnşaat Maliyet Endeksini ve Aralık ayı Tüketici Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Kasım ayı Kurulan ve Kapanan Şirket İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu müsabakaları kura çekimi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak. (Saat:11.00)

-Spor Toto 1. Lig'in 17 haftası Denizlispor-İstanbulspor maçıyla başlayacak. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.