Gündemde Bugün-21 Haziran 2017 Çarşamba
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Pakistan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Cavid Kamar Bacva’yı Kabul edecek ve STK Temsilcileri ile iftar programında bir araya gelecek. (Saat:17.00-20.29)    

                    
BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binail Yıldırım,
İstanbul Sanayi Odası Yeni Hizmet Binası Açılışı Ve Meclis Toplantısına katılacak, Gebze’de vatandaşlar ile iftarda bir araya gelecek. (Saat:17.30-20.45)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 
Adalet Yürüşü’nün 7. gününe Ankara-Bolu il sınırında Yayla Mokamp Tesisleri'nden  başlıyacak ve partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:08.30-11.30) 

BAŞBAKAN YARDIMCISI TÜRKEŞ KKTC'DE
-
Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş KKTC'de, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Meclis Başkanı Sibel Siber ve Başbakan Hüseyin Özgürgün ile ayrı ayrı görüşmelerde bulunacak. 

BAKAN ÖZLÜ DÜZCE'DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Pakmaya fabrika ziyareti, Cumayeri Meslek Yüksekokulu açılışına katılacak ve Cumayeri İlçe Teşkilatı iftar programına katılacak. (Saat:17.00-18.30-20.39)

BAKAN ELVAN İSTANBUL'DA
-Kalkınma Bakanı Lütfi̇ Elvan, "3. İstanbul Mersinliler İftar" programına katılacak. (Saat:20.48)


BAKAN ÇAVUŞOĞLU JAPONYA'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Japonya'nın başkenti Tokyo'da mevkidaşı Fumio Kishida ile bir araya gelecek. İki bakan görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek. Çavuşoğlu, Japon-Türk Parlamentolar arası Dostluk Grubu üyeleri ile bir araya gelecek, daha sonra Tokyo Camii ve Yunus Emre Kültür Merkezi'ni ziyaret edecek.

BAKAN MÜEZZİNOĞLU BATUM'DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu Batum’da İftar Programına Katılacak. (Saat:20.00)

BAKAN SAYAN KAYA ANKARA'DA
-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, 15 Temmuz gazileri ve aileleri ile iftar yemeğinde bir araya gelecek. (Saat:20.29)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ve MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter basın toplantısı düzenliyecek. (Saat:11.30-12.00-13.00)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Yabancı Kontrollü Girişim ve  Karayolu Trafik kaza istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz takip ediliyor

SPOR
-FIFA Teknik Direktörler Semineri, Türkiye Futbol Federasyonu Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde devam edecek.
-
Ukrayna'da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası devam ediyor 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.