Öne Çıkanlar bugünün gündem başlıkları Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici hatay süt mgm tim ukrayna MÜSİAD Yönetim Kurulu Akbank 2024 birinci çeyrek finansal sonuçları Klima çarpması JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş. Mehmet Ali Yılmaz

Gündemde Bugün-21 Mayıs 2021 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu Habipler Kavşağı – Hasdal Kavşağı Açılış Törenine katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN VARANK'IN PROGRAMI

-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nin düzenlediği Mühendislik ve Teknoloji Günleri Etkinliği (video konferans) ile katılacak, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Pendik Veteriner Kontrol Enstitüsü’nü Ziyaret edecek ve Pendik Veteriner Kontrol Enstitüsü İdari Binada ortak basın açıklamasında bulunacak. (Saat:11.15-14.00-16.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mart ayı Tarımsal Girdi Fiyat Endeksini,  I. Çeyrek: Ocak - Mart, 2021 İşgücü Girdi Endekslerini, Mayıs ayı Tüketici Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00-10.00-10.00)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Nisan ayı Kurulan/Kapanan Şirket İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

-Cuma namazı öncesi tüm camilerde Kudüs ve tüm İslam beldelerinin huzuru ve kurtuluşu için Kur'an-ı Kerim okunacak ve dua edilecek. 

SPOR

-EURO 2020'de yer alacak olan A Millî Takım'ımız turnuva öncesindeki ilk kampına Antalya'da devam ediyor. A Millî Takım kamptaki ikinci çalışmasını Regnum Carya Golf & Spa Resort'un sahasında gerçekleştirecek. (Saat:18.30)

-ING Basketbol Süper Ligi’nde play-off yarı final serisi ikinci maçında Anadolu Efes – Beşiktaş Icrypex karşı karşıya gelecek. (Saat:19.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.