Öne Çıkanlar terörist Koronavirüs abd rusya chp Pandemi tbmm vakıfbank gündem özeti Covid19 CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

Gündemde Bugün-22 Aralık 2017 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılacak. (Saat:11.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Remi Konut’ta Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar’ı MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı ayrı ayrı kabul edecek ve  TBMM’de Bütçe Görüşmeleri Kapanış Oturumu’na katılacak. (Saat:09.00-10.00-14.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bilkent'te Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret edecek ve Bütçe Kapanış Görüşmelerine katılacak. (Saat:11.00-14.00)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Filistinli Muhammed et-Tavil ve Ailesini Kabul edecek ve Bakanlık Toplantı Salonu'nda Türk Tasarım Danışma Konseyi 17.Toplantısına katılacak. (Saat:10.00-11.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da Bütçe maratonu sona eriyor. 2018 Mali Yılı Bütçe görüşmelerinin son gününde siyasi parti grupları ve hükümet bütçe üzerine konuşacak. Bütçe görüşmelerinin ardından, CHP’nin İçişleri Bakanı Süleyman soylu hakkında verdiği gensoru önergesinin öngörüşmeleri yapılacak. (Saat:14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-İYİ Parti Isparta Milletvekili Nuri Okutan, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, HDP Adana Milletvekili Meral Daniş Beştaş, HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016 yılı Sosyal Koruma İstatistiklerini ve Kasım ayı Konut Satış istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

-Arakan'da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları takip ediliyor.

-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Süper Lig'in 17. hafta açılış maçında Antalyaspor ile Aytemiz Alanyaspor karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

-TFF 1. Lig'in açılış maçında Akın Çorap Giresunspor ile Gaziantepspor karşı karşıya gelecek. (Saat:18.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.