Öne Çıkanlar galatasaray deprem palandöken konser türk telekom azerbaycan ukrayna trabzonspor yapı kredi KENAN DOĞULU bodrum dolar

Gündemde Bugün-22 Nisan 2019 Pazartesi

TÜRKİYE

-31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk, Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi'nde Milli Eğitim Bakanlığı ve TRT arasında düzenlenecek “Gazetecilik Eğitim Protokolü” İmza Törenine katılacak. (Saat:13.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mart ayı Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksini ve Nisan ayı Tüketici Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Nisan ayı Finansal Hizmetler İstatistikleri ve Finansal Hizmetler Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:14.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te HDP Grup Başkanvekili Fatma Kurtulan, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Yeni Zelanda'da iki camiye düzenlenen terör saldırısının ardından bölgedeki gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-Spor Toto Süper Lig'in 29. haftası Demir Grup Sivasspor-Beşiktaş maçıyla tamamlanacak. (Saat:20.00)

-Spor Toto 1. Lig'in 30. haftası Balıkesirspor Baltok-Kardemir Karabükspor karşımaşmasıyla tamamlanacak. (Saat:19.00)

-Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisi üçüncü ve son maçında BOTAŞ ile Mersin Büyükşehir Belediyespor, Ankara Spor Salonu'nda karşılaşacak. (Saat:18.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.