Gündemde Bugün-22 Şubat 2018 Perşembe

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Sanat Özel Ödülleri törenine katılacak, Cezayir Dışişleri Bakanı Abdelkader Messahal’i , Başbakan Binali Yıldırım’ı, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ı ayrı ayrı kabul  edecek. (Saat:14.00-16.00-17.00-18.30-19.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ı ayrı ayrı kabul edecek ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilecek. (Saat:13.00-14.30-17.00)

BAKAN ÇELİK ANKARA’DA
-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, JW Marriott Hotel’de AB Büyükelçileri ile çalışma yemeğinde bir araya gelecek. (Saat:12.30)

BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL’DA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Hilton Otel’de Türkiye-Ecowas Ekonomi Ve İş Forumu Açılış Törenine katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ’DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Hava İkbal Bakım Merkezi’nde “A 400M C Seviyesi Bakım Kabiliyeti Kazanım” törenine katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN ARSLAN ANKARA’DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, The Ankara Hotel - Ankara Tren Garı’nda Bakü Tiflis Kars Demiryolu Çalıştayı’na katılacak (Saat:10.30)

BAKAN ÖZLÜ ANTALYA'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr.Faruk Özlü, Kızılot Köyü Manavgat'ta Şehit Cumali Gür’ün Cenaze Törenine katılacak. (Saat:16.18)

BAKAN EROĞLU ŞANLIURFA'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Şanlıurfa Valiliğini Ziyaret ve Basın Açıklaması yapacak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini Ziyaret edecek, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Sosyal Tesisleri'nde Şanlıurfa Yatırımları Değerlendirme Toplantısına ve GAP Vadisi Halil-Ür Rahman Şehir Ormanı’nda Fidan Dikim Merasimine katılacak. (Saat:13.15-14.00-14.30-16.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da “Yardımcı Doçentlik” kadrosunun kaldırılmasını öngören kanun teklifi görüşülecek. (Saat:14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Meclis’te KİT Alt Komisyonu, Bağcılık ve Üzüm Araştırma Komisyonu ile Kültür Varlıkları Meclis Araştırma Komisyonu toplanacak. (Saat:11.00-11.00-15.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te TBMM İdare Amiri İbrahim Özdiş, CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem,  CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, CHP Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ve CHP Mersin Milletvekili Serdar Kuyucuoğlu basın toplantısı düzenliyor. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat ayı Sektörel Güven Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor
.

SPOR

-Fenerbahçe Doğuş, THY Euroleague 2017-2018 Sezonu 23. Haftasında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda  Ax Armani Exchange Olimpia Milan'ı konuk edecek. (Saat:20.45)

-PTT Kadınlar Basketbol Türkiye Şampiyonası çeyrek final karşılaşmalarında Hatay BŞB-Beşiktaş ve Fenerbahçe-Mersin BŞB maçları yapılacak. (Saat:15.30-18.00)

-Fenerbahçe, CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. Haftasında deplasmanda Igor Gonzala Novara ile karşılaşacak. (Saat:20.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.