Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Anket çin Antalyaya ilk 8 ayda kaç kişi ziyaret etti Batuhan Sert namlu Ankara Büyükşehir Kadın Otobüs Şoförü mü alacak sol finansbankta bayram kredisi aydın Kuveyt Devleti Emiri Şeyh Nevvaf Anadolu Hayat Emeklilik 2023 üçüncü çeyrek finansal sonuçları

Gündemde Bugün-23 Aralık 2017 Cumartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Hakkari Kapalı Spor Salonu'nda AK Parti Hakkari 6. Olağan İl Kongresine ve Şırnak Kapalı Spor Salonu'nda AK Parti Şırnak 6. Olağan İl Kongresine katalıcak. (Saat:12.00-15.00)      

BAŞBAKAN YILDIRIM’IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Bartın ve Karabük 6. Olağan İl Kongrelerine katılacak, kongrelerin ardından illerin valiliklerini ziyaret edecek. (Saat:13.00-15.00-16.00-17.30)                       

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, STK temsilcileri ve muhtarlarla buluşacak, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı ve üyeleri ile bir araya gelecek, partisinin yeni il binasının açılışına iştirak edecek. (Saat:11.30-13.30-15.00)

BAKAN ÖZLÜ DÜZCE'DE

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Kültür Merkezi'nde Düzce Yılsonu değerlendirme ve Yatırım Programı toplantısına katılacak ve Düzce Üniversitesi'nde Teknopark Açılışına katılacak. (Saat:10.00-12.00)

BAKAN ELVAN MERSİN'DE

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Mezitli 4. Olağan İlçe Kongresine ve AK Parti Erdemli 5. Olağan İlçe Kongresine katılacak. (Saat:10.00-14.00)

BAKAN TÜFENKCİ MALATYA VE KAYSERİ'DE

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Darende İlçe Kongresi'ne, Kayseri'de Yılın Yerel Yöneticileri Ödül Törenine ve Kayseri Sanayi Odasının Sanayi Gecesi'ne katılacak. (Saat:11.00-16.00-18.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Arakan'da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.
-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları takip ediliyor.
-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Süper Lig'in 17. haftasında Bursaspor-Gençlerbirliği, Demir Grup Sivasspor-Beşiktaş ve Atiker Konyaspor-Fenerbahçe maçları oynanacak. (Saat:14.00-16.30-19.30)

-TFF 1. Lig'in 17 haftasında Gazişehir Gaziantep-Çaykur Rizespor, İstanbulspor-Elazığspor, Eskişehirspor-Adanaspor, Adana Demirspor-MKE Ankaragücü karşılaşmaları yapılacak. (Saat:13.00-13.00-15.30-15.30)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 12. haftasında Darüşşafaka-Trabzonspor, Gaziantep Basketbol-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray Odeabank-Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Eskişehir Basket-TOFAŞ karşılaşmaları yapılacak. (Saat:13.00-15.15-17.00-20.15)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.