Gündemde Bugün-23 Haziran 2017 Cuma
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler

BAŞBAKAN YILDIRIM’IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile görüşecek. (Saat: 10.00)
- İzmir’de şehit aileleri ile iftar programında bir araya gelecek. (Saat: 20.47)


TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Aleksandar Vucic'in Cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla Sırbistan Sarayı'nda düzenlenecek törene katılacak.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Adalet Yürüşü'nün 9. gününe Şanalar Köyü Yaşar Çelik Şair Dertli Kültür Parkı'ndan başlayacak. (Saat:09.00) 

BAKAN ZEYBEKCİ BRÜKSEL'DE
-Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci, AB ile ikili ticari ve ekonomik ilişkilerimizi ele almak ve Gümrük Birliği’nin Güncellenmesi sürecine ilişkin olarak Avrupa Komisyonu nezdinde temaslarda bulunmak ve Belçikalı muhatabı ile ikili görüşmeler gerçekleştirmek üzere Brüksel’e resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. Bakan Zeybekci Brüksel'de Belçika’nın Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Pieter de Crem ile, Ticaretten Sorumlu Komiser Cecilia MALMSTRÖM ile görüşecek, Türk Basınının Temsilcileri ile Toplantı yapacak ve İstihdam, Büyüme, Yatırım ve Rekabetçilikten Sorumlu Komiser (Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı) Jyrki KATAINEN ile görüşecek. (saat:13.00-14.30-15.15-16.00)

BAKAN SOYLU ANKARA'DA
-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisinde "Subay Adayı Öğrencilerin Diploma Töreni"ne katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ÖZLÜ DÜZCE'DE

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Akçakoca  İlçe Teşkilatı iftar programına katılacak. (Saat:20.39)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran ayı sektörel güven endekslerini, mayıs ayı konut satış ile geçen yıla ilişkin su ürünleri istatistiklerini açıklayacak.
(Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-AB liderler zirvesinin son gününde terörle mücadele, göç, Brexit ve ekonomi konuları ele alınacak.
-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

GÜNCEL
-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Zonguldak Ulu Camii'de Cuma Hutbesi İradı, Valililği, Belediye Başkanlığını ziyaret edecek ve Müftülük Konferans Salonunda Zonguldak'ta görev yapan Din Görevlileriyle bir araya gelecek. (Saat:13.00-14.30-15.00-16.00) 
-Ankara’da Kayıt Dışı Çalışmanın Yoğun Olduğu İş Kollarında Bilinçlendirme, İşbirliği ve Mesleki Niteliklerin Geliştirilmesi Projesi kapanış toplantısı Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Endem’in katılımlarıyla gerçekleşecek. (Saat:17.15) 

SPOR

-Avrupa Takımlar Atletizm Şampiyonası 1. Lig Yarışmaları Finlandiya'da başlayacak. (Saat:13.10)
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.