Öne Çıkanlar Covid19 gündem Kuşadası Belediyesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer vodafone ataşehir belediyesi bugünün gündem başlıkları Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Zeytin Dalı Harekatı Halka arz

Gündemde Bugün-23 Nisan 2018 Pazartesi

TÜRKİYE

-23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bütün yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Beraberindeki Heyeti kabul edecek, TBMM Genel Kurulu Özel Gündemli Toplantısına katılacak, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde TRT 23 Nisan Gala Programına katılacak ve AK Parti Genel Merkezi'nde Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:12.30-14.00-16.00-20.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Anıtkabir'de Düzenlenecek Resmi Törene katılacak, Çankaya Köşkü'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Münasebetiyle çocukları kabul edecek, TBMM'de TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın Kutlamamarı kabulüne katılacak ve Çankaya Köşkü'nde 23 Nisan Çocuk Şenliği programına katılacak. (Saat:09.15-10.00-11.30-12.00)

TBMM GÜNDEMİ

-23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Münasebetiyle TBMM Atatürk Anıtı'nda Tören Düzenlenecek, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın TBMM’nin 98. Açılış Yıl Dönümü münasebetiyle kutlamaları kabul edecek, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın Milli Eğitim Bakanı ve beraberindeki heyeti kabulü ve  TBMM Başkanı Resmi Kabulü "23 Nisan Resepsiyonu" düzenlenecek. (saat:09.00-11.30-12.15-19.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'de düzenlenecek resmi törene katılacak, CHP Genel Merkezi'nde  Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile görüşecek ve TBMM'nin 98. açılış yıl dönümü törenine ve TBMM Genel Kurulu özel gündemli toplantısına katılacak.  (Saat:09.15-10.00-11.30-14.00)

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER'İN PROGRAMI

-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, makamında çocuklarla buluşacak. (Saat:11.00)

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Münasebetiyle Çocuklarla Birlikte Anıtkabir’i Ziyaret edecek, Makamında Çocukları kabul edecek, Çankaya Köşkü'nde Başbakan Binali Yıldırım'ın çocukları kabulü'ne iştirak edecek, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın TBMM’nin 98. Açılış Yıl Dönümüne Katılacak, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın Çocukları Kabulü'ne, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çocukları Kabulü'ne iştirak edecek, TBMM Genel Kurulu Özel Gündemli Toplantısına katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliğine ve TBMM’nin 98. Açılış Yıl Dönümü Resepsiyonuna katılacak. (Saat:08.30-09.15-10.00-11.30-12.15-13.00-14.00-16.00-19.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'ye yönelik düzenlediği operasyonun ardından gelişmeler takip ediliyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'in 30 hafta kapanış maçında Fenerbahçe ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.