Öne Çıkanlar Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer sıla gündem başlıkları vodafone suriye Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş akbank Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk fırat kalkanı ato

Gündemde Bugün-24 Aralık 2020 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Somali Adalet Bakanı Abdulkadir Mohamed Nur’u Kabul edecek, Tunceli Müzesi, Konya Akşehir Taş Eserler Müzesi ve Bursa Türk-İslam Müzesi Restorasyonu Sonrası Açılış Törenine Canlı Bağlantı ile katılacak. (Saat:16.45-18.45)

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Partisinin İl Başkanları toplantısına başkanlık edecek ve sonrasında basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:14.00)

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER'İN PROGRAMI

-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel Merkez’de nezaket ziyaretinde bulunacak olan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve beraberindeki heyeti kabul edecek. (Saat:11.00)

EKONOMİ

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Aralık ayı Finansal Hizmetler İstatistikleri ve Finansal hizmetler Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Azerbaycan ile Ermenistan arasında imzalanan ateşkes anlaşmasına yönelik yansımalar takip ediliyor, 

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'in 14. haftası Demir Grup Sivasspor-Gençlerbirliği, Hes Kablo kayserispor-İttifak Holding Konyaspor, Çaykur Rizespor-Fraport TAV Antalyaspor, MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:16.00-16.00-19.00-19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.