Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi Koronavirüs gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser

Gündemde Bugün-24 Ekim 2017 Salı

TÜRKİYE

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de AK Parti Grup Toplantısında konuşacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocias'ı ve Amerikan Türk Konseyi ve ABD Ticaret Odası Heyetini ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:11.30-16.00-17.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Amerikan Türk Konseyi ve ABD Ticaret Odası Heyetini kabul edecek ve AK Parti Grup Toplantısına katılacak. (Saat:10.00-11.30)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-AK Parti, CHP, HDP ve MHP Grupları toplanacak. (Saat:11.15-13.30-12.30-10.30)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ANKARA'DA

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias ile görüşecek ve Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias ile ortak basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:12.00-13.20)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan, Muazzez Karaçay İlkokulu'nda  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Betül Sayan Kaya, İçişleri Bakanı  Sayın Süleyman Soylu, Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz ile birlikte Okul Servis Yönetmeliğine ilişkin basın açıklaması yapacak. (Saat:10.00)

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Muazzez Karaçay İlkokulu'nda  Okul Servis Yönetmeliğine Bilgilendirme Toplantısına katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN AĞBAL ANKARA'DA

-Maliye Bakanı Naci Ağbal, 2018 Yılı Bütçe Kanunu Tasarısı ile Kesin hesap Kanunu Tasarısı'nı, Plan ve Bütçe Komisyonuna sunacak.

TBMM GÜNDEMİ

-Meclis Genel Kurulu’nda uluslararası sözleşmeler görüşülecek. (15.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın Bütçe ve Kesin hesap Kanunu Tasarılarını Komisyona Sunuşu gündemi ile toplanıyor. (Saat:15.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de AK Parti Tokat Milletvekili Çoşkun Çakır Basın Toplantısı yapacak. (Saat:14.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül ayı Konut Satış İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçlarında, Sarıyer-Adana Demirspor, Etimesgut Belediyespor-Antalyaspor, Altınordu-Kars 36 Spor, Kasımpaşa-Niğde Belediyespor, Aytemiz Alanyaspor-Edirnespor, Fethiyespor-Adanaspor, Kahramanmaraşspor-Çaykur Rizespor, Teleset Mobilya Akhisarspor-Anagold24 Erzincanspor karşı karşıya gelecek. (Saat:13.00-14.30-16.00-17.00-18.30-19.00-19.00-20.30)  

-Vestel Venus Sultanlar Ligi 3. haftasında Çanakkale Belediyespor-Bursa Büyükşehir Belediyespor, Halkbank-Seramiksan, Nilüfer Belediyespor-İlbank ve Galatasaray-Eczacıbaşı VitrA maçları oynanacak. (Saat:17.00-17.30-17.30-18.30)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.