Öne Çıkanlar Zeytin Dalı Harekatı ataşehir belediyesi duman obezite Afrin Dr. Fevzi Özgönül Anadolu Sağlık Merkezi diyabet hipertansiyon Drew Thomas Dramaturg Elif Solak Tokatlı duygu

Gündemde Bugün-24 Mart 2018 Cumartesi

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu'nda Partisi'nin Samsun 6. Olağan İl Kongresine ve Durugöl Spor Salonu'nda Ordu 6. Olağan İl Kongresine katılacak. (Saat:12.00-15.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PDOGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırm, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kongre Ve Kültür Merkezi'nde Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi Doktora Tevcih Törenine, Şahin Bey Kapalı Spor Salonu'nda Gaziantep Gençlik Kolları 5. Olağan İl Kongresi'ne katılacak, Gaziantep Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek, Gaziantep Sanayi Odası Mart Ayı Meclis Toplantısına katılacak ve Gaziantep Valiliği'ni ziyaret edecek. (Saat:12.30-14.00-15.45-17.30-19.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Dedeman Hotel'de  Zonguldak'ta düzenlenen Taşkömürü Çalıştayı'na katılacak. (Saat:11.00)

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu Üyeleri ile Anıtkabir'i, Başbuğ Alparslan Türkeş’in Anıt mezarını ziyaret edecek ve Genel Merkez’de ilk MYK ve MDK toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00-12.00-14.00)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Sincan Belediye Başkanlığı'nı, AK Parti Sincan İlçe Başkanlığı'nı ziyaret edecek, Cimcime Sultan Otel'de AK Parti Haymana Kadın Kolları Kongresine katılacak. (Saat:11.00-11.30-14.00)

BAKAN ZEYBEKCİ DENİZLİ'DE

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Merkezefendi Kapalı Bereketler Kültür Merkezi’nde Yeraltı Kaynakları: Türkiye’nin Serveti Sektör Toplantısına, Beşinci Olağan Acıpayam İlçe Kadın Kolları Kongresine, Beşinci Olağan Tavas İlçe Kadın Kolları Kongresine katılacak, Tekke Ve Saraabat Mahallelerinde Tavas Halı Dokuma Atolyelerini ve Yaşlılar Haftası Münasebetiyle Fatma Nine’yi ziyaret edecek. (Saat:10.30-12.00-15.00-17.00-17.30)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Meyra Palace'de Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK)  Genel Kurul Toplantısına katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ARSLAN İZMİR'DE

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Adnan Menderes Havalimanı apron inceleme, İzmir Valiliği'ni, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek ve AK Parti Bornova İlçe Kongresi'ne katılacak. (Saat:11.30-13.00-14.30-15.00)

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Korel Otel'de 3. Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Çalıştayı Kapanışına, Afyonkarahisar Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Koordinasyon Toplantısına katılacak. (Saat:09.30-11.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Malatya Hacı Yusuf Taş Camii'de Gençlerle Sabah Namazı'nda bir araya gelecek, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri Dekanlar Toplantısı Sonuç Bildirgesi'ne katılacak. (Saat:05.45-11.45)

SPOR

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasında Pınar Karşıyaka-Demir İnşaat Büyükçekmece, Banvit-Muratbey Uşak, İstanbul BBSK-Beşiktaş Sompo Japan karşılaşmaları yapılacak. (Saat:13.00-15.15-17.00)

-Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 22. haftasında Çukurova Basketbol - Fenerbahçe, Botaş - OGM Ormanspor, Abdullah Gül Üniversitesi - Adana ASKİ, Beşiktaş - İstanbul Üniversitesi, Samsun Canik Bld. - Galatasaray karşılaşmaları yapılacak. (Saat:14.00-14.00-16.00-17.00-18.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.