Öne Çıkanlar Koronavirüs sıla chp niğde milletvekili ömer fethi gürer vodafone suriye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ato google akbank gündem başlıkları tim Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş

Gündemde Bugün-24 Nisan 2018 Salı

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de Partisinin Grup Toplantısında konuşacak, AK Parti Genel Merkezi'nde Partisi'nin MKYK Toplantısına başkanlık edecek ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev onuruna akşam yemeği verecek. (Saat:11.30-14.00-19.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Madrid'e Hareket etmeden önce Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:08.00)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-TBMM'de AK Parti,CHP ve HDP Grupları toplanacak. (Saat:11.30-12.30-13.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de Partisinin Grup Toplantısında konuşacak, CHP Genel Merkezinde Partisinin MYK Toplantısına ve PM Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:13.30-15.00-16.00)

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER'İN PROGRAMI

-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Genel Merkez'inde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile görüşecek. (Saat:10.30)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU NEW YORK'TA

-Birleşmiş Milletler (BM) 72. Genel Kurul Başkanı Miroslav Lajcak tarafından 24-25 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenecek Barışı İnşa ve Barışın Sürdürülmesi konulu BM Genel Kurulu Yüksek Düzeyli Toplantısına katılacak.

TBMM GÜNDEMİ

-TBMM Genel Kurulunda, 24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçiminde uygulanacak hükümleri içeren anayasa değişikliğine ilişkin uyum teklifi üzerinde görüşmeler yapılacak. (Saat:15.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.30-13.30)

KABUL, GÖRÜŞME VE DİĞER ETKİNLİKLER

-Savaşın Çocukları İsimli Fotoğraf Sergisi : Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Aslı Erciyeş Tosun’un Savaşın Çocukları isimli fotoğraf sergisi Yeni Halkla İlişkiler Binası Zemin Katta açılacaktır. (Saat:14.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Nisan ayı Sektörel Güven Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Nisan ayı İktisadi Yönelim İstatistikleri ve Reel Kesim Güven Endeksi ile İmalat Sanayi Kapatise Kullanım Oranı İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:14.30-14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'ye yönelik düzenlediği operasyonun ardından gelişmeler takip ediliyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Basketbol THY Avrupa Ligi Play-off turu (Çeyrek Final) 3. maçında Fenerbahçe Doğuş deplasmanda İspanya'nın Baskonia Vitoria Gasteiz takımıyla karşılaşacak. (Saat:22.00)

-Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Play Off Çeyrek Final 1. maçlarında Hatay BŞB. - Mersin BŞB ve Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşmaları oynanacak. (Saat:18.00-19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Pluto Credit Finance 5 yıl önce

Bireylere, dünya çapındaki işletmelere yatırım kredileri, proje finansmanı ve finansal destek gibi her türlü krediyi sağlıyoruz. % 3 faiz oranında fon veriyoruz. Kredinizi yedi (7) iş günü içerisinde alın.


E-posta Adresi: plutocreditfinancier@gmail.com
Whatsapp: +1 404 382 6579

Avatar
Pluto Credit Finance 5 yıl önce

Bireylere, dünya çapındaki işletmelere yatırım kredileri, proje finansmanı ve finansal destek gibi her türlü krediyi sağlıyoruz. % 3 faiz oranında fon veriyoruz. Kredinizi yedi (7) iş günü içerisinde alın.


E-posta Adresi: plutocreditfinancier@gmail.com
Whatsapp: +1 404 382 6579