Öne Çıkanlar Hakkari EMİNE ERDOĞAN Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Hadise elazığ Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan malatya palandöken mısır doğalgaz Covid 19 CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ENGİN ALTAY

Gündemde Bugün-25 Mart 2019 Pazartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dörtyol Kavşağında Ağrı Mitingi, Demokrasi Meydanında Muş Mitingi düzenleyecek. (Saat:13.30-15.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Madenci Anıtında Zonguldaklılara Hitap edecek. (Saat:17.00)

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK TEKİRDAĞ'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Beyaz Konak/Çerkezköy'de Hayırseverler ile Buluşacak, Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni, Tekirdağ Valiliği'ni ziyaret edecek, Tekirdağ Valiliği'nde İş İnsanları ve STK Temsilcileri ile biraraya gelecek. (Saat:09.00-10.15-13.45-14.15)

BAKAN SELÇUK DENİZLİ'DE

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Denizli Valiliği’ni ziyaret ve Koordinasyon Toplantısına katılacak, Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret adecek, Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi’nde İstihdam Seferberliği 2019 Denizli Buluşması Programına katılacak, Bayramyeri Meydanında İl Gençlik Kolları Seçim Çadırı ve Bayramyeri Esnafını ziyaret edecek, Serinhisar İlçesi SKM ziyareti, Acıpayam Kaymakamlığı Kriz Masasını, Acıpayam İlçesi Afet Bölgesi ziyaret edecek. (Saat:09.00-10.30-11.00-13.00-14.30-15.00-16.00)

CHP GENEL BAŞKAN YANDIMCISI VE PARTİ SÖZCÜSÜ ÖZTRAK ANKARA'DA

-CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı İşgücü İstatistiklerini ve Mart ayı Sektörel Güven Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Mart ayı İmalat Sanayi Kapatise Kullanım Oranını, İktisadi Yönelim İstatistikleri ve Reel Kesim Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00-10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Yeni Zelanda'da iki camiye düzenlenen terör saldırısının ardından bölgedeki gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-A Milli Futbol Takımı, EURO 2020 Elemeleri H Grubu'ndaki ikinci maçında Eskişehir Yeni Stadyumu'nda Moldova ile karşılaşacak. (Saat:20.00)

-Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu Basın Toplantı Odası'nda gündemle ilgili basına açıklama yapacak. (Saat:14.30)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 23. hafta kapanış maçında Darüşşafaka Tekfen ile Afyon Belediyespor, Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.