Gündemde Bugün-25 Temmuz 2017 Salı
TÜRKİYE
-İsrail'in Mescid-i Aksa'daki kısıtlamaları ve yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de AK Parti Grup Toplantısında konuşacak. (Saat.11.30) 

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binail Yıldırım, TBMM'de Partisinin Grup toplantısına katılacak. (Saat:11.30) 

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-AK Parti, CHP Grupları toplanacak. (Saat:11.15-13.30)

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ’NİN PROGRAMI
-MHP Genel Başkanı devlet Bahçeli, gündemdeki konuları değerlendirmek üzere Genel Merkez’de basın toplantısı yapacak. (Saat:11.00)

BAKAN ZEYBEKCİ ANKARA’DA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, TOBB İkiz Kuleler Sosyal Tesisleri’nde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi, Ticaret Odaları Konseyi, Sanayi Odaları Konseyi, Ticaret Borsaları Konseyi ve Deniz Ticaret Odaları Konseyi Müşterek Toplantısına katılacak. Sheraton Otel ‘de Türkiye Müteahhitler Birliği İstişare Toplantısına katılacak.  (Saat:13.30-19.00)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU VE ÇELİK BRÜKSEL'DE
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Brüksel’de düzenlenecek Bakanlar Düzeyinde Siyasi Diyalog Toplantısı’na katılacak
.
 
BAKAN TÜFENKCİ ANKARA’DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılacağı TOBB İkiz Kuleler Sosyal Tesisleri’nde  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi, Ticaret Odaları Konseyi, Sanayi Odaları Konseyi, Ticaret Borsaları Konseyi ve Deniz Ticaret Odaları Konseyi Müşterek Toplantısına katılacak. (Saat: 13.30)
 
TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurul’da İçtüzük görüşmeleri devam edecek. (Saat:15.00)
 
EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, 2015 yılı Sanayi ve Hizmet Sektörlerinde Yoğunlaşma İstatistiklerini ve Temmuz 2017 Sektörel Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)  
 
DÜNYA-DİPLOMASİ
-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR
-UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu 6 karşılaşmayla başlayacak. Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika temsilcisi Club Brugge ile yapacakları ilk maç öncesi, müsabakanın oynanacağı Jan Breydel Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Turuncu-lacivertli ekip, hazırlıklarını aynı statta yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
(Saat:18.30-19.00)
-2017 İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları Samsun'da devam ediyor. (Saat.09.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.