Gündemde Bugün-26 Mart 2018 Pazartesi

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Varya'ya hareket edecek. (Saat:14.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde Bakanlar Kurulu Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:10.00)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Türk Telekom Genel Müdürlüğü'nde İŞKUR ile Türk Telekom arasında 2500 Tekniker alımına ilişkin Protokolün imza törenine katılacak. (Saat:10.30)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA

-Ulaştırma,  Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Karayolları Genel Müdürlüğü'nde 68’inci Karayolları Bölge Müdürleri Toplantısına ve Türk Telekom Genel Müdürlüğü'nde Türk Telekom –İŞKUR Protokol Törenine katılacak. (Saat:09.30-10.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.30-13.30-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde düzenlenen Türkiye’nin en büyük girişimcilik zirvesi G 3 Forum’un 10’uncusu, gerçekleştirilecek. 1500 girişimci ve girişimci adayı, “Girişimcilik Senin İçinde, Gözünde Büyütme!” temasıyla bir araya gelecek. Yuvarlak masa mentor görüşmelerine katılacak olan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu katılımcılara hitap edecek.

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Mısır’da yeni  başkanın belirlenmesine yönelik seçimin ilk turu başlıyor.
-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor
.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Düzce Üniversitesi Rektörlüğünün düzenlediği ‘’Bilgiden Bilince’’ konulu konferansa katılacak. (Saat:13.30)

SPOR

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftası Sinan Erdem Spor Salonu'nda Anadolu Efes-Tofaş karşılaşmasıyla tamamlanacak. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.