Öne Çıkanlar Hadise doğalgaz Hadis Russia hafif ticari araç satışı yapı kredi bankası ilk çeyrek teki mevduatı çaycuma DHL Express Türkiye Genel Müdürü Volkan Demiroğlu istanbul hava durumu haydar aliyev HAİNCE hafız esed

Gündemde Bugün-27 Eylül 2018 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ziyaretinin ardından Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’in daveti üzerine Almanya'ya gidecek.

TBMM BAŞKANI YILDIRIM’IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Meclis Başkanlık Divanı toplantısına katılacak. (Saat: 15:00)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ankara Üniversitesi Avrupa Toplulukları Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde “EDUCCON 2018 “Eğitim Konferansına katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN TURHAN İSTANBUL'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, İstanbul Airshow 2018’e katılacak. (Saat:11.00)

TBMM’DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:13.00-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz ayı Katı Yakıtlar İstatistiklerini ve Eylül ayı Ekonomik Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.