Öne Çıkanlar ankara chp konya tsk deprem sgk bodrum Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ırak cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır pakistan

Gündemde Bugün-27 Haziran 2019 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere Japonya'da bulunuyor. 

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da Milli Eğitim Kanunu'nda değişiklik öngören yasa teklifi görüşülmesine devam edilecek. (Saat:14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Adalet Komisyonunda; Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ve 48 Milletvekilinin; Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek. (Saat:10.30)

-Hayvan Haklarının Araştırılması Komisyonunda; Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü-Zoonotik ve Vektörel Hastalıklar Daire Başkanlığı Sunumu dinlenecek. (Saat:11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, HDP Şırnak Milletvekili Hasan Özgüneş, HDP Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan, HDP İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu, TBMM Katip Üyesi Barış Karadeniz, SP İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran ayı Ekonomik Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Letonya ve Sırbistan’ın ortaklaşa düzenleyeceği 2019 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası başlayacak. Şampiyonanın ilk gününde 4 grupta 8 müsabaka oynanacak. Açılış maçında İsveç ile Karadağ karşılaşırken, C Grubu’nda mücadele eden A Milli Kadın Basketbol Takımımız ilk maçında İtalya ile karşılaşacak. (Saat:13.00-19.30)

-Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası Ankara Taha Akgül Spor Salonunda devam edecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.