Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Gündemde Bugün-28 Haziran 2019 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi için bulunduğu Japonya'da zirve kapsamında liderlerin resmi karşılanması törenine katılacak ve G20 aile fotoğrafı çekiminde hazır bulunacak. Erdoğan, G-20 zirvesi oturumuna katılacak, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'i kabul edecek. 

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Ankara Milletvekili Haydar Akar basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Nisan ayı Katı Yakıtlar ve Mayıs ayı Dış Ticaret İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), mayıs ayı Uluslararası Rezervler ve Döciz Likiditesini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı Gençlik Merkezi Açılışına ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Törenine katılacak. (Saat:16.00-17.30)

SPOR

-Letonya ve Sırbistan’ın ortaklaşa düzenlediği 2019 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonasının ikinci gününde C Grubu’nda mücadele eden A Milli Kadın Basketbol Takımımız ikinci maçında  Slovenya ile karşılaşacak. (Saat:17.00)

-2019 Afrika Uluslar Kupasına D Grubu'nda Fas-Fildişi Sahili, Güney Afrika-Namibya ve E Grubu'nda Tunus-Mali maçlarıyla devam edilecek. (Saat;20.00-23.00-17.30)

-Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası Ankara Taha Akgül Spor Salonunda devam edecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.