Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti kınama ihracat çin Türk Ekonomi Bankası Prof. Dr. Nevzat Tarhan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel bugünün gündemi tüpraş Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Gündemde Bugün-28 Kasım 2017 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de AK Parti Grup toplantısına katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MGK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.30-15.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binail Yıldırım, AK Parti Grup Toplantısına katılacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MGK Toplantısına katılacak. (Saat:11.30-15.00)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-AK Parti, CHP, HDP ve MHP Grupları toplanacak. (Saat:11.30-13.30-12.30-10.30)

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ankara Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret edecek, Hasan Polatkan Ortaokulu'nda “Geleceğin Fidanlarını Yetiştiren Her Öğretmenimize Bir Fidan” Programına katılacak. (Saat:10.00-13.00)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, JW Marriott Hotel'de Otomotiv Sanayicileri Derneği ile Otomotiv Sanayi Çalıştayına katılacak. (Saat:14.30)

BAKAN EROĞLU ANKARA'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Hasan Polatkan Ortaokulu'nda Okullar Hayat Olsun Projesi Kapsamında Fidan Dikim Merasimine katılacak. (Saat:13.00) 

BAKAN ÖZHABEKİ İSTANBUL'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Hilton İstanbul Bomonti'de "Hürriyet Gazetesi İnşaat Kurultayına katılacak. (Saat:18.00)  

TBMM GÜNDEMİ

-Meclis Genel Kurulu’nda, Bazı Vergi Kanunları ile Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının tümünün oylaması yapılacak, uluslararası sözleşmeler görüşülecek. (15.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:14.30-15.00) 

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım ayı Ekonomik Güven Endeksini, lll. Çeyrek Temmuz-Eylül 2017 İnşaat İşgücü Girdi Endekslerini ve Eylül 2017 Katı yakıtlar istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Arakan'da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları takip ediliyor.

-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Eleme Turunda Kars 36 Spor-Gençlerbirliği, Beşiktaş-GrandMedical Manisaspor, Ankara Demirspor-Teleset Mobilya Akhisarspor, Osmanlıspor-Evkur Yeni Malatyaspor, Galatasaray-Sivas Belediyespor ile karşılaşacak. (Saat:13.00-14.30-14.45-18.00-20.30)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 8. haftasında Anadolu Efes-Muratbey Uşak ve Fenerbahçe Doğuş-Demir İnşaat Büyükçekmece ile karşı karşıya gelecek. (Saat:18.00-20.15)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.