Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi Koronavirüs deprem gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser başbakan binali yıldırım

Gündemde Bugün-28 Mayıs 2017 Pazar
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi’nde Ensar Vakfı Genel Kurulu’na katılıyor.(Saat: 14.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN ROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Hali̇ç Kongre Merkezi̇ sahi̇li̇nde, İstanbul Protokolü İftarı ve İstanbul’un Fethi̇’ni̇n 564. Yılı Kutlamaları programına katılacak. (Saat: 20.30)

TBMM BAŞKANVEKİLİ HAMZAÇEBİ İSTANBUL'DA
-TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Kentsel Dönüşüm Derneği temsilcileri ile toplantı yapacak. (Saat:15.00)

BAKAN ARSLAN MALATYA'DA
-
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,  Erkenek Tüneli Açılış Törenine, Malatya Kuzey Çevre Yolu Temel Atma Törenine katılacak, Valililği ziyaret edecek ve Ak Parti İl Teşkilatı ile İftar yapacak. (Saat:15.00-17.00-18.30-19.50)  

SPOR
-
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasınaBursaspor-Gençlerbirliği, Osmanlıspor-Çaykur Rizespor, Kardemir Karabükspor-Kayserispor ve Gaziantepspor-Beşiktaş maçlarıyla devam edilecek. (Saat:16.00-16.00-16.00-19.00)



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.