Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi Koronavirüs deprem gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser türkiye

Gündemde Bugün-28 Şubat 2020 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, SP Konya Millletvekili Abdulkadir Karaduman, CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, TBMM İdari Amiri Hasan Turan basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.30-12.00-12.30-13.30-15.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), lV. Çeyrek:Ekim-Aralık 2019 Dönemsel Gayrisafi Yurt İçi Hasıla verilerini, Ocak ayı Motorlu Kara Taşıtları İstatistiklerini ve Dış Ticaret İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00-10.00-10.00)

-Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Ocak ayına ilişkin uluslararası rezervler ve döviz likiditesini, Aylık Para ve Banka İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00-14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsünün dünyada yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

-ABD Başkanı Donald Trump'ın, sözde Orta Doğu barış planını açıklamasının ardından gelişmeler takip ediliyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Adana Valiliği'ni ziyaret edecek, Sabancı Merkez Camii'de Cuma Namazı ve Hutbe İradı ve Ziraat Fakültesi Salonu'nda Çukurova Üniversitesi Rektörlük Ziyareti ve Üniversite Öğrencileri İle bir araya gelecek. (Saat:09.00-12.50-15.00)

SPOR

-UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu eşleşmelerinin kura çekimi UEFA'nın Nyon'daki merkezinde yapılacak. (Saat:15.00)

-Süper Lig'in 24. haftası oynanacak Aytemiz Alanyaspor-Beşiktaş maçıyla başlayacak. (Saat:20.00)

-Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 26. hafta maçında Valencia’ya konuk olacak. (Saat:23.00)

-Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 20. hafta açılış karşılaşmasında Samsun Canik Belediye - Fenerbahçe Öznur Kablo karşı karşıya gelecek. (Saat:16.00)

-AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 20. haftası Halkbank – İnegöl Bld. karşılaşmasıyla başlayacak. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.