Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs sıla vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları google

Gündemde Bugün-3 Eylül 2019 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Çek Cumhuriyeti Başbakanı Andrej Babis’i kabul edecek. (Saat:17.30)

BAKAN PEKCAN ANKARA'DA

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde Resmi ziyaretlerde bulunmak üzere Türkiye’ye gelecek olan Çek Cumhuriyeti Başbakanı Andrej Babis'inde katılacağı çalışma yemeğine katılacak. (Saat:13.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos ayı Enflasyon Rakamlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-A Milli Futbol Takımı, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla Andorra ve Moldova maçlarının hazırlıklarına devam edecek. (Saat:18.30)

-FIBA 2019 Dünya Kupası'nda mücadele eden A Erkek Milli Takımımız, E Grubu'ndaki ikinci maçında ABD ile karşı karşıya gelecek. (Saat:15.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.