Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım Kuşadası Belediyesi gündem ihracat MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vodafone Afrin Gürer çin Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ataşehir belediyesi

Gündemde Bugün-3 Mayıs 2017 Çarşamba
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenboğa Havalimanından Rusya Federasyonu'na hareket edecek. Erdoğa, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile baş başa görüşme gerçekleştirecek, çalışma yemeği ve heyetlerarası görüşmeye katılacak Erdoğan, mevkidaşı ile ortak basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLUNUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Merkezde Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek ve  NTV Canlı Yayınında 'Kılıçdaroğlu Özel' Programına Katılacak (Saat 12.00-19.30)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İstanbul Üniversitesi Rektörlük binasında, "Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş'ı Anma ve Anlama" programına ve   Esenler Belediyesinin Hz. Muhammed'in doğumunun 1446'ncı yıl dönümü kapsamında düzenlediği yarışmalarda dereceye girenlere ödül takdim törenine katılacak. (Saat:10.00-15.00)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA’DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Pullman Kongre ve Fuar merkezinde Ar-Ge İşbirlikleri Zirvesi ve Fuarına katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN ÇELİK ANKARA'DA
-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Gıda ve Tarımsal Ar-Ge ve İnovasyonda Kamu Özel Sektör Buluşması'na iştirak edecek. (Saat:14.00)
 

TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurul’da uluslar arası sözleşmeler görüşülecek. (14.00)
 
TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI
-Aladağ Yurt Yangını Araştırma Komisyonunda Prof. Dr. Mehmet Şişman, YÖK ÜyesiSedat Yenidünya, ÇSGB İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yrd. Burhan Ersoy, Başbakanlık Vakıflar Genel Müdür Yrd.’nın sunumları olacak.  (Saat:15.30)
 
TBMM BASIN TOPLANTILARI
-HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkcü, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP Mersin Milletvekili Basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-13.00)    

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, Nisan ayına ilişkin Tüketici Fiyat Endeksini ve Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksini açıklıyor. (Saat:10.00) 

SPOR
-UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçında Monaco ile Juventus karşı karşıya gelecek. (Saat:21.45)




 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.