Gündemde Bugün-30 Nisan 2019 Salı

TÜRKİYE

-31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde IDEF’19 14. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarına, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 4. Ticaret Müşavirleri Konferansına kakılacak ve AK Parti Genel Merkezi'nde Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00-15.00-18.00)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

TBMM'de CHP, HDP ve İYİ Parti Grupları toplanacak. (Saat:13.30-12.45-09.45)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, BBP Genel Başkanı Ankara Milletvekili Mustafa Destici, TİP Genel Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Baş basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-14.30)

BAKAN PEKCAN ANKARA'DA

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Ticaret Müşavirleri ile Anıtkabir ziyaret edecek, JW Marriott Otel'de Müşavir ve Ataşeler ile Akşam Yemeğindi bir araya gelecek. (Saat:10.30-19.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), I. Çeyrek: Ocak-Mart 2019 Turizm İstatistiklerini ve Dış Ticaret İstatistiklerini açıklayacak. (Saat;10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Aylık Para ve Banka İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-1.Hazar Ekonomik Forumu lansmanı, Türkmenistan Ankara Büyükelçisi İşankulu Amanlyev ve İstanbul Başkonsolosu Murad Sayyitmamedov’un katılımıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. (Saat:14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Yeni Zelanda'da iki camiye düzenlenen terör saldırısının ardından bölgedeki gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ordu Yalçın Resort Otel'de “36. İl Müftüleri İstişare Toplantısı” açılış konuşmasını yapacak. (Saat:10.00)

SPOR

-UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Tottenham ile Ajax karşı karşıya gelecek. (Saat:22.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.