Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs sıla vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları google

Gündemde Bugün-31 Ağustos 2017 Perşembe
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.


BAKAN TÜFENKCİ MALATYA’DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, esnaf ve sanatkar odaları temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geliecek, şehitlik ve mezarlık ziyaretinde bulunacak. (Saat: 09.30-11.00)
 
BAKAN AĞBAL BAYBURT’TA
-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Demirözü ilçesi ve Gökçedere beldesini ziyaret edecek, hilye sergisi açılışına katılacak ve Bayburt Belediyesinin canlı hayvan pazarında incelemelerde bulunacak. (Saat:10.45-17.30)

GÜNCEL
-Diyanet İşleri Başkanvekili Dr. Ekrem Keleş, Arafat’ta Vakfe Duası yapacak. (Saat:13.15)

SPOR
-Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası başlayacak. Şampiyonanın ilk gününde A ve B gruplarında ilk müsabakalar yapılacak.
-Dünya Judo Şampiyonası Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de devam ediyor.
- 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 7. hafta, A, B ve H gruplarında yapılacak 9 maçla başlayacak.


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.