Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Halka arz ataşehir belediyesi obezite bugünün gündem özeti

Gündemde Bugün-31 Mayıs 2017 Çarşamba
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığının koleksiyonuna ait sanatçı Ahmet Efe’nin minyatürlerinden oluşan “Osmanlı Padişahları Ebru ve Minyatür Sergisi”nin açılışını TBMM Şeref Holü'nde gerçekleştirecek. (Saat:14.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek. (Saat:12.00)

BAKAN TÜFENKCİ İSTANBUL’DA

-Gümrük Ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İstanbul TOBB Hizmet Binası’nda Yapılacak Olan Dünya Bankası İş Ortamı Raporunun Değerlendirilme Toplantısına katılacak. (Saat:13.00)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ANKARA'DA
-
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Slovenya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Karl Erjavec ile ikili görüşme yapacak ve ortak basın toplantısı d
üzenleyecek.(Saat:10.00-11.30)


BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, TBMM'de Sanayi Komisyonu Üretim Reform Paketi  Görüşmelerine katılacak. (Saat:15.30)

TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurul’da, Kamu Denetçiliği Kurumu 2016, 2015, 2014 ve 2013 Yıllık Raporları Hakkında Dilekçe Komisyonu ile İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyelerinden Kurulu Karma Komisyon Raporları görüşülecek. (14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-
CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Balıkesir Bağımsız Milletvekili İsmail Ok, CHP Afyonkarahisar Burcu Köksal Basın Toplantısı düzenleyecek.(14.00)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, 2016 yılı Türkiye Sağlık Araştırmasını ve Nisan 2017 Dış Ticaret istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

GÜNCEL
-Dünya Bankası İş Ortamı Raporu’nun değerlendirileceği “Türkiye’de İş Ortamı” toplantısı TOBB İstanbul Hizmet Binası’nda yapılacak. Toplantının açılış konuşmasını TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu gerçekleştirecek. (Saat:13.00)

SPOR
-2016-2017 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Eskişehir'de sahibini bulacak. Medipol Başakşehir ile Atiker Konyaspor finalde karşı karşıya gelecek. (Saat:21.00)
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında Fenerbahçe, Darüşşafaka Doğuş ile karşılaşacak. (Saat:20.00)



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.