Öne Çıkanlar bitlis atlasglobal ırak çin abd en düşük kurban fiyatı Acıbadem Altunizade Hastanesi Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Gürhan Şişman Mart 2024 Hizmet Üretici Fiyat endeksi 2024 yılı I. Çeyrek Turizm Geliri 26 Nisan 2024 Cuma Gündem Özeti 3 Nisan 2024 Çarşamba Gündem Özeti Çelebi Havacılık

Gündemde Bugün-4 Ocak 2018 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:12.00-13.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile görüşecek. (Saat:12.00)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İngiltere Ulaştırma Bakanı Chris Grayling ile makamında ikili görüşmelerde bulunacak. (Saat:14.30)

BAKAN YILMAZ BURSA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Karalar Köyü / İnegöl'de Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Külliyesi’nde İncelemede bulunacak, Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Külliyesinde Görev Yapan İdareciler ve Öğretmenler İle bir araya gelecek, Elmasbahçeler Salih Şeremet Ortaokulu / Osmangazi'de Yapımı Tamamlanan 18 Eğitim Kurumunun Toplu Açılış Törenine katılacak, Bursa Valiliğini ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığını Ziyaret edecek. (Saat:11.30-12.00-14.30-16.00-17.00)

BAKAN ÖZHASEKİ ANKARA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ana Binasında basın mensupları ile kahvaltı ve 2017 Yılı ve Değerlendirme toplantısına katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN TÜFENKCİ İSTANBUL'DA

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, MÜSİAD Genel Merkez Konferans Salonu'nda MÜSİAD tarafından düzenlenen “Ticari İşlemlerde Taşınır Rehni Kanunu ve Taşınır Rehin Sicili” konulu panele katılacak. (Saat: 09.00)

TBMM GÜNDEMİ

-CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-İran'daki Protestolar ve yansımaları takip ediliyor.

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

-Arakan'da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Turkish Airlines Euroleague 16. hafta karşılaşmasında Anadolu Efes, Yunanistan’ın Panathinaikos Superfoods takımı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. (Saat:22.15)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.