Gündemde Bugün-5 Mart 2018 Pazartesi

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Partesinin MYK Toplantısına Başkanlık edecek. (Saat:16.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde Bakanlar Kurulu Toplantısına başkanlık edecek ve AK Parti Genel Merkezi'nde AK Parti MYK toplantısına katılacak. (Saat:13.00-16.00) 

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Ankara Greenpark Hotel'de BÜRO-MEMURSEN Sen tarafından düzenlenen "Merhamet ve Kadın" temalı program ve Fotoğraf yarışması ödül törenine katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Yenimahalle Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen "Okuryazarlık Seferberliği" açılış programına katılacak. (Saat:14.00)

TBMM’DE KOMİSYON TOPLANTILARI

-Meclis Anayasa Komisyonu’nda siyasi partilerin seçim ittifakına ilişkin düzenlemeyi içeren kanun teklifi görüşülecek. (Saat:14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, HDP Grup Başkanvekili Filiz Kerestecioğlu, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-13.00-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat ayı enflasyon rakamlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'in 24. hafta kapanış maçında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 19. hafta kapanış maçında TOFAŞ ile Sakarya Büyükşehir Belediyespor, karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Lutheran Hospital 6 yıl önce

Merhaba, böbrek satmak ister misin? Varsa, lütfen bize ulaşın iowalutheranhospital@gmail.com
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Avatar
dr renalto 6 yıl önce

Haber Saati Başlığı:

Hastane palmiyelerimiz genel hoapital (delacruzsurgeryhospital@gmail.com) şu anda bu hastanede böbrek / karaciğer donörü olmak için herhangi bir sağlıksız formda özel insanlar arıyor. Verici,% 100 çok sağlıklı olmalı ve gerekirse seyahat etmeye hazır olmalıdır. Her böbrek vericisi için ödeme (400.000 Euro para birimi).
Yani bu tanıya uygun ve bu fırsatı yakalamaya hazır olan herkes derhal şu anda emi yoluyla şu anda hospittal doktora yazmalıdır: (delacruzsurgeryhospital@gmail.com)
ve hemen kabul edileceksiniz
şartlar ve koşullar geçerlidir.
daha fazla bilgi için şimdi doktora yaz

Doktor Renato Cambria
hastane resmi doktoru.
delacruzsurgeryhospital@gmail.com