Öne Çıkanlar ankara konya deprem sgk chp bodrum pakistan veysel eroğlu cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank iata

Gündemde Bugün-5 Mart 2024 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarihi Kent Meydanında Partisinin Sivas Mitinginde vatandaşlara hitap edecek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile İkili Görüşme ve Heyetlerarası Çalışma Yemeği’nde bir araya gelecek, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Ortak Basın Toplantısı düzünleyecek. (Saat:14.00-17.30-19.45)

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER’İN PROGRAMI

-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara - Altındağ'da (Hamamönü saat kulesi) esnaf ziyaretinde bulunacak. (Saat:13.00)

BAKAN KACIR İSTARNBUL’DA

-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi’nde Turcorn Adayları Tanıtım Toplantısı’na katılacaktır. (Saat:10.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Rusya'nın Ukrayna'ya yaptığı askeri müdahalesi ve buna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-Galatasaray Ekmas, Basketbol Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu J Grubu’ndaki dördüncü maçında Telekom Baskets Bonn ile Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

-AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 23.hafta Hatay BBSK-Bursa BBSK, Bigadiç Bld.-Galatasaray HDI Sigorta, Develi Bld.-Ziraat Bankkart karşılaşmalarıyla başlayacak. (Saat:14.00-16.00-17.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.