Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs sıla vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları google

Gündemde Bugün-5 Temmuz 2019 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Yerleşkesinde Milli Savunma Üniversitesi Müşterek Harp Enstitüsü ve  Harp Enstitüleri Komuta ve Kurmay Eğitimi Mezuniyet  Törenine katılacak. (Saat:15.30)

BAKAN ALBAYRAK İSTANBUL'DA

-Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Wyndham Grand İstanbul Levent Otel'de Finansal Kurumlar Birliği VII. Olağan Genel Kurul Toplantısına katılacak. (Saat:10.30)

BAKAN VARANK ANKARA'DA

-Sanayi Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşunun (OSBÜK) 17. Olağan Genel Kurulu toplantısına katılacak. (Saat:14.30)

BAKAN TURHAN ANKARA'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Ankara Otel'de ürk Telekom “Tam O An” Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni’ne katılacak. (Saat:10.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, SP Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:10.00-10.30-11.00-11.30-12.00-13.30-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2019 yılı Dünya Nüfus Günü verilerini yayınlayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Konya Kapu Camii’de Cuma namazı ve hutbe irad edecek. (Saat:13.00)

SPOR

-A Milli Erkek Voleybol Takımı, Slovenya'da düzenlenen FIVB Challenger Kupası A Grubu ikinci maçında Slovenya ile karşılaşacak. (Saat:21.30)

-2019 Afrika Uluslar Kupası son 16 turunda Fas - Benin, Uganda - Senegal maçları oynanacak. (Saat:19.00-22.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.