Öne Çıkanlar ankara konya deprem sgk chp bodrum Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank pakistan veysel eroğlu tsk cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır

Gündemde Bugün-6 Haziran 2018 Çarşamba

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla Emniyet Müdürlüğü Arkası Menteşe Açık Hava Oto Pazarı'nda Muğla mitingi düzenleyecek ve ATO Congresium'da Ankara Ticaret Odası İftar Programına katılacak. (Saat:16.00-20.21)

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Meclis'te Eski ve Yeni Milletvekillerine İftar verecek. (Saat:20.21) 

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Dörtyol Kavşağı'nda Ağrı Mitingi düzenleyecek, Ağrı Valiliğini ziyaret edecek, Belediye Meydanı'nda Iğdır Mitingi düzenleyecek, Iğdır Valiliği'ni ziyaret edecek, TBMM'de Milletvekilleri ile İftar Programına katılacak. (Saat:13.00-14.30-16.00-17.30-20.21)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli'de STK temsilcileriyle toplantı yapacak, Bozkurt Esnaf Buluşması'na iştirak edecek ve Gebze'de STK temsilcileriyle bir araya gelecek. (Saat:11.00-15.30-18.30)

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Taha Akgül Spor Salonu'nda Sivas Bölge İstişare Toplantısına katılacak. (Saat:16.00)

CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE'NİN PROGRAMI

-CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Şanlıurfa ve Eskişehir’de miting düzenleyecek, Odunpazarı'nda İftar Programına katılacak. (Saat:14.00-18.30-20.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Tel Aviv'deki Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve Gazze sınırındaki gelişmeler takip edilecek.

-ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararının ardından yaşanan gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Uluslar Ligi'nin dördüncü haftası ikinci maçında Tayland ile karşılaşacak. (Saat:14.05)

-A Erkek Milli Voleybol Takımı, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından düzenlenen Altın Avrupa Ligi B Grubu son maçında Ukrayna ile karşılaşacak. (Saat:20.00)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.