Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş sıla PUBG MOBILE CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları hatay

Gündemde Bugün-6 Mayıs 2018 Pazar

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda AK Parti İstanbul 6.Olağan İl Kongresine katılacak ve WOW Hotel-İstanbul'da İş Dünyası Temsilcileri ile bir araya gelecek. (Saat:14.00-18.00)

BAKAN SARIEROĞLU İSTANBUL'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Haliç Kongre Merkezi’nde 9. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı açılış törenine katılacak. (Saat:16.00)

BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ'DE

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Erciyes Üniversitesi'nde Kansere Karşı Birlik Derneği ( Kanka ) Temel Atma Törenine katılacak, Yukarı Develi Mahallesi Engelsiz Yaşam Merkezi Alanında Develi Engelsiz Yaşam Yeri İnceleme ve Gezisinde bulunacak. (Saat:12.30-14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'ye yönelik düzenlediği operasyonun ardından gelişmeler takip ediliyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Fatih Camii'de Hafızlığını Bitiren Fatih Kur’an Kursu Öğrencileri İcazet Törenine ve Bayrampaşa Kocatepe Camii'de Hafızlığını Bitiren Kocatepe Kur’an Kursu Öğrencileri İcazet Törenine katılacak. (Saat:12.00-14.00)

SPOR

-Spor Toto Süper Lig'de 32. haftasına Gençlerbirliği-Antalyaspor, Fenerbahçe-Bursaspor, Teleset Mobilya Akhisarspor-Galatasaray maçlarıyla devam edilecek. (Saat:16.00-16.00-19.00)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 28. haftası, Darüşşafaka-Anadolu Efes, Eskişehir Basket-Muratbey Uşak, Demir İnşaat Büyükçekmece-TOFAŞ maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:15.15-17.00-19.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.